Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την συνέντευξη του γιου της Μαρίας Μπακοδήμου σχολίασε την σχέση της με τα παιδιά της και το Instagram.

«Εγώ πρέπει να είμαι χαρούμενη που δεν μου γράφουν τα παιδιά μου στα σχόλια να μην τα σχολιάζω. Προσπαθώ βέβαια να είμαι μαζεμένη και εγώ, να ανεβάζω μια στο τόσο», δήλωσε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Έχω κάνει μεγάλη αλλαγή, εσύ που με ξέρεις λίγα χρόνια παραπάνω. Προσπαθώ να κρατάω όσο γίνεται λίγο πιο πίσω παραπάνω, τα παιδιά μου παρόλο που τώρα μεγαλώνουν και θα μπορούσα να είμαι πιο άνετη. Γιατί καταλαβαίνω ή νομίζω ότι καταλαβαίνω, δεν ξέρω», είπε η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στον Θοδωρή. Κουτσογιαννόπουλο.

«Τα παιδιά μεγαλώνουμε και σε ξέρουμε όλοι, ειδικά εγώ λίγο παραπάνω. Ξέρω ποσό χαρούμενη και περήφανη είσαι και για τα παιδιά σου και που έγινες μαμά.

Καταλαβαίνει κανείς μεγαλώνοντας ότι έχει δικαιώματα απέναντι στα παιδιά του αλλά όχι και τόσα όσα νομίζει. Αυτά προβάλλουν κάποιες αντιστάσεις», της απάντησε.

Τι είπε ο Άρης Αργυρόπουλος στο Mega Καλημέρα;

«H μητέρα μου αποδέχτηκε τον όρο της “πιο περιζήτητης πεθεράς στην Ελλάδα” all;a δεν μου αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά μου.

Έχω πει στην μητέρα μου (σσ Μαρία Μπακοδήμου) πως αν ξανά αναφερθεί σε έμενα και τον αδελφό μου θα της στείλουμε εξώδικο.

Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι μου είχαν στείλει την δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά.

Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν «γαμπρό». Αν μία κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά».