Η Στέλλα Γκαντώνα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος παρουσιάζουν κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και προσφέρουν στους τηλεθεατές του MEGA ολοκληρωμένη και αντικειμενική ενημέρωση.

H Στέλλα Γκαντώνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» για τις συνήθειές της και τα πρόσωπα της παρουσίασης.

Όσα είπε η Στέλλα Γκαντώνα

«Η τέταρτη σεζόν στο MEGA με βρίσκει σε ωραία δημιουργική φάση. Ο Ντίνος αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρουμε γιατί στις συνεργασίες δεν είναι δεδομένο ότι θα “κουμπώσεις”. Μου έχει συμβεί να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και να κρίνω ότι έπρεπε να το διαχειριστώ διαφορετικά».

Όπως είπε, όταν βλέπει στην τηλεόραση τον εαυτό της καταλαβαίνει πόσα λάθη κάνει και του λέει να προσπαθήσει κι άλλο.

«Έχω δυσκολευτεί όταν οι συνομιλητές έχουν μια υποτιμητική διάθεση απέναντί μου επειδή είμαι γυναίκα. Είμαι “άρρωστη” με την οικογένειά μου, είμαι μαμάκιας και μπαμπάκιας».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Στέλλα Γκαντώνα μίλησε για τη ζωή της αλλά και για τις ερωτήσεις για την προσωπικά της.

«Το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας είναι με τη μαμά μου, η οποία αν δεν το σηκώσω με παίρνει 100 χιλιάδες τηλέφωνα. Οι δικοί μου αλλά και οι φίλοι μου λένε πότε θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, αλλά αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία. Πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος», είπε αρχικά η Στέλλα Γκαντώνα.

«Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ τον γάμο, ονειρεύομαι να περνάω καλά στην καθημερινότητά μου. Δεν είναι της μόδας πια ο γάμος, αλλά τα σύμφωνα συμβίωσης. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, σαν να τον φοβάμαι».