Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τη σχέση της με την κόρη της, τη φθορά του χρόνου και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.

Πέγκυ Τρικαλιώτη:«Η κόρη μου θέλει να παντρευτούμε με τον πατέρα της»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αναφερόμενη στην σχέση της με την κόρη της, είπε:

«Η κόρη μου είναι στην προ-εφηβεία, είναι κάτι μεταξύ γυναίκας και παιδιού. Είναι ένα παράξενο πράγμα γιατί έχει ακόμα μια αθωότητα αλλά το σώμα της είναι γυναίκας. Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου, είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Έχει συναισθηματική ευφυΐα πολύ υψηλή…».

«Η κόρη μου θέλει να παντρευτούμε με τον πατέρα της. Το λέει κατά καιρούς και λέει ότι αν το κάνουμε θα με παραδώσει εκείνη στον πατέρα της. Είναι και πιο ψηλή από εμένα οπότε θα είναι πολύ αστείο. Δεν είμαστε κατα του γάμου με τον σύντροφο μου αλλά δεν έχει προκύψει».

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Με πιάνει η ψυχή μου αλλά…»

Για την φθορά του χρόνου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη ανέφερε:

«Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τη φθορά του χρόνου στον καθρέπτη, στο σώμα και στο πρόσωπο σου. Εμένα ναι μεν με έχει βοηθήσει η φύση αλλά καθημερινά βλέπω διαφορές πάνω μου στον καθρέπτη, με πιάνει η ψυχή μου αλλά καλούμαι να το αποδεχτώ…».

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Εγώ ξέρω πολλές γυναίκες που δεν τολμούν…»

Έπειτα η Πέγκυ Τρικαλιώτη σχολίασε τη θέση της γυναίκας από την κοινωνία, τι είπε:

«Εγώ ξέρω πολλές γυναίκες που δεν τολμούν να βγουν από ένα γάμο ή από μια σχέση γιατί δεν τολμούν να βρεθούν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους και την κοινωνία. Έχει αλλάξει η θέση της γυναίκας στην κοινωνία αλλά όχι πολύ, όσο θα έπρεπε. Μου έχει τύχει να πω δεκαπέντε φορές κάτι ως γυναίκα στην εργασία μου και δίπλα μου ένας άντρας να το πει μια φορά και να γίνει…».

«Αν μιλήσω εγώ έντονα θεωρούμαι η γκρινιάρα και υστερική επειδή είμαι γυναίκα ενώ ο άντρας θα σηκώσει φωνή και θα πουν πρέπει να γίνει αυτό. Επίσης και οικονομικά οι γυναίκες πλήρωνονται λιγότερα από τους άντρες…».