Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για την επαγγελματική της ζωή, την τηλεόραση, τη ζωή μετά τα εξήντα και τον έρωτα.

Αναφερόμενη στην επαγγελματική της ζωή και την τηλεόραση, η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε:

«Τον τελευταίο καιρό προτιμώ να δουλεύω τόσο όσο, αυτό μου δίνει χαρά. Σπουδάζω Ιστορία του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Με την κόρη μου διαβάζουμε μαζί στις εξεταστικές», ανέφερε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

«Μου λείπει η τηλεόραση, την αγαπώ πολύ. Οι συνθήκες στην τηλεόραση είναι αρκετά διαφοροποιημένες πλέον, τα σίριαλ είναι οριακά καθημερινά».

«Εκτός από τις σπουδές, ταξιδεύω πολύ ή με την κόρη μου ή με φίλους. Διδάσκω στη Δραματική Σχολή Αθηνών και ηχογραφώ audio books. Επίσης μου αρέσει να ασχολούμαι αλλά και να συμβάλλω σε θέματα για την κακοποίηση παιδιών», δήλωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Για τη ζωή μετά τα εξήντα έτη, ανέφερε:

«Η ζωή μετά τα εξήντα είναι μια ευλογημένη περίοδος για τις γυναίκες. Η ομορφιά είναι ωραία και δεν με αγχώνουν οι αλλαγές. Δεν αφορίζω κάποια αλλαγή πάνω μου, έχω αφήσει τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Συνεχίζω να είμαι μια γυναίκα που θέλω να αρέσω στους άλλους. Η θηλυκότητα και η ομορφιά είναι έξω από τις ρυτίδες», σημείωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Επίσης αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της:

«Ο έρωτας είναι ένα ανοιχτό μονοπάτι, έχω ζήσει λίγους, αλλά δεν παύω να ελπίζω ότι όπου να 'ναι θα έρθει άλλος ένας».

«Έχω πολλά αυτοάνοσα, η περίοδος που ξέσπασαν ήταν όταν περνούσα μια περίοδο πολύ αβέβαιη. Νομίζω ότι είμαι από τους τυχερούς γιατί έπεσα πολλές φορές και με ζητήματα υγείας αλλά και σχέσεων και βρήκα τον τρόπο να ξανασηκωθώ».

«Προσπαθούσα πολύ να γίνω μητέρα. Μέχρι σήμερα μαθαίνω από την κόρη μου ότι όταν αγαπάς αληθινά σέβεσαι κάθε επιλογή του παιδιού σου. Αυτό το έχω περάσει στην κόρη μου, να αγαπάει με σεβασμό», κατέληξε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.