Γιορτές σε τσεχικό χωριό 800 κατοίκων για τους Φίλιππο Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ. Καλεσμένοι του πρίγκιπα Ναπολεόντα Ζαν-Χριστόφ και της συζύγου του, Ολυμπίας, ταξίδεψαν έως το κάστρο του Vyskoky Chlumec. Οι γονείς της Ολυμπίας αγόρασαν το κάστρο από την πριγκιπική οικογένεια Λόμπκοβιτζ.

Μαζί με την παρέα άλλων royals, το ζευγάρι πήγε για ιππασία και κυνήγι, ενώ απόλαυσε πλούσια εδέσματα. Ο Φίλιππος, μικρότερος αδελφός του Παύλου και του Νικολάου Γλύξμπουργκ, είναι εκείνος που μοιάζει περισσότερο εμφανισιακά στον πατέρα του, εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, αλλά και ο πλέον χαμηλών τόνων.

Ο «βασιλικός» γάμος του στη μητρόπολη των Αθηνών, με τη νύφη με την προίκα των 2,3 δισ. ευρώ (η Νίνα -που ορκίζεται στα Chanel της είναι κόρη του μεγιστάνα της αεροναυπηγικής Τόμας Φλορ), αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του 2021.

Tip: Ο μεγάλος αδελφός του Φίλιππου, Παύλος, παρευρέθη στη θεία λειτουργία του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου του νέου έτους, στον εν Αθήναις Ναό του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ήρθε στη χώρα με το πλοίο της γραμμής (ακολουθώντας τη διαδρομή Μπάρι - Πάτρα).