Στο πένθος βυθίστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, λόγω του θανάτου του αδερφού του τραγουδιστή, Νίκου.

Ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα, πήγε το πρωί του Σαββάτου για ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο, ωστόσο καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες, σήμανε "συναγερμός" και κινητοποιήθηκαν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο. 

____________2023-12-31__2_24_06___
Άνδρες του Λιμενικού Σώματος, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, εντόπισαν την βάρκα, τον εξοπλισμό και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.  Δυστυχώς, ο 50χρονος  εντοπίστηκε  χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ο Θοδωρής Μπελίτσος έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι μπορεί να τον ήξεραν ως αδερφό του γνωστού τραγουδιστή, αλλά εκείνος τον θυμάται για την αγάπη του στα άλογα, τη θάλασσα και τους συντοπίτες του. Έφτιαξε ένα φιλόξενο στέκι στο παλιό σχολείο, για τους ηλικιωμένους συγχωριανούς του καθώς το χειμώνα δεν υπάρχει καφενείο.

* Αυτός ο χρόνος αποφάσισε να μας ποτίζει με πίκρα μέχρι την τελευταία του ημέρα. Φεύγοντας παίρνει μαζί του το Νίκο...

Δημοσιεύτηκε από Θοδωρής Μπελίτσος στις Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023

Πώς πέθανε ο άλλος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου το 2021

Ο Κώστας Ρόκκος ήταν επίσης γνωστός από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα στο νησί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το limnosreport.gr ο θάνατός του, τον Ιούνιο του 2021 ήταν ξαφνικός. Μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, ο Κώστας Ρόκκος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λήμνου. Aπό νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί, στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στη δημοφιλή παραλία.