Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/12 η Κατερίνα Ζαρίφη, όμως εκεί δεν ήταν μόνη της.

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η παρουσιάστρια έφτασε στο πλατό μαζί με τον σύντροφό της και αυτό το γεγονός τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

«Είναι εξαιρετικός σεφ, αλλά μου θύμισες…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνη την ώρα στην εκπομπή παρουσιάστηκαν φωτογραφίες του συντρόφου της Ζαρίφη, η οποία έμεινε με ανοιχτό το στόμα, καθώς δεν το περίμενε.

«Σήμερα μου θύμισες μερικά κοριτσάκια, που όταν βρίσκουμε αγόρι το κάνουμε επίδειξη», είπε η KatKen και πήρε απάντηση από την Κατερίνα Ζαρίφη: «Άλλοι κάνουν επίδειξη χωρίς να έχουν αγόρι, να μην κάνουμε εμείς που έχουμε;».

Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της αποκάλυψε ότι στο καμαρίνι της ήρθε ένα μπουκέτο λουλούδια, από άγνωστο άνθρωπο.

«Αν είναι να στέλνετε λουλούδια γράψτε ονοματεπώνυμο, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται», είπε η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα.


Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν έχουμε μιλήσει για γάμο»


Μια ερώτηση που δεν θα μπορούσε να αποφύγει με τίποτα η  Κατερίνα Ζαρίφη από την Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυτή σχετικά με τον γάμο.

Η KatKen την ώρα που επιμελούνταν τα μαλλιά της συναδέλφου της, έκανε τη μεγάλη ερώτηση και πήρε την απάντηση.

Πριν βέβαια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε πώς είναι στο σπίτι με τον σύντροφό της.

«Είμαι xlarge σε όλα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει όλη την γκάμα των συναισθημάτων», του είπε.

«Θα τον παντρευτείς τον σύντροφό σου παιδί μου;», τη ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνη απάντησε: «Δεν έχουμε μιλήσει γι αυτό. Καλά που ήρθα σε φίλους, ζητήστε μου τώρα και τα κιλά!».

«Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια. Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί αλλά δεν θα με πείραζε, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση. Δεν θα μου άρεσε, εάν ήμουν στην παραλία. Μη με βγάζεις με το μπανιερό. Αν ήθελα, θα πήγαινα στο Playboy», είχε πει η Κατερίνα Ζαρίφη σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για την προσωπική της ζωή.