Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου το πρωινό της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης, αναφέρθηκε τόσο στην πολιτική ορθότητα που επικρατεί πια στην εποχή μας αλλά και στην… σαχλαμάρα της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πως «φοβάμαι στην πολιτική μη γίνει καμιά στραβή και το πω και, όπως είναι τώρα αυτά τα metoo και η τηλεόραση, όταν λες κάτι παρεξηγείται. Αρχίζουμε δηλαδή και φοβόμαστε».

«Με ενοχλεί που παίζουν με τις λέξεις. Το ουσιαστικό ποιο είναι; Βλέπουμε ότι κατρακυλάμε προς τον βόθρο, προς την μαυρίλα. Είδα πρόσφατα την καταστροφή στο χωριό της γυναίκας μου, δύο η ώρα τη νύχτα που κοιμόμασταν με την γυναίκα μου και σπάνε τα φράγματα, ανέβαινε το νερό και σε έξι μέρες δεν υπήρχε το σπίτι. Λέω τώρα εγώ «περνάω δύσκολα στη δουλειά μου, αγωνίζομαι και ιδρώνω» ενώ η γυναίκα μου, που έχει γίνει για πρώτη φορά μαμά στα 33 της, δεν έχει πια πατρικό σπίτι», δήλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Αν είναι σήμερα σαχλαμάρα η τηλεόραση, είναι σαχλαμάρα η κοινωνία μας. Σε ένα καζάνι βράζουμε όλοι ρε παιδιά! Δηλαδή τι να πω ότι ο Θανάσης είναι καλύτερος; Όχι» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο STAR.