Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Βασίλη Καρρά, η Έλλη Κοκκίνου έκανε δηλώσεις σχετικά με τον θάνατό του.

Η γνωστή τραγουδίστρια,  Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, θυμήθηκε κάποιες στιγμές που έζησαν μαζί.


Όσα δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου


«Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τον Βασίλη. Τελευταία φορά, συνεργαστήκαμε το 2019-2020 παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ένας άνθρωπος τεράστιος, μια παιδική ψυχή. Μια αυθεντικότητα ως άνθρωπος, ένας άνθρωπος που δεν φοβόταν να πει την άποψή του. Το καμαρίνι του ήταν πάντα ανοιχτό, γιατί πολύ απλά η καρδιά του ήτααν πάντα ανοιχτή για όλους», είπε χαρακτηριστικά, η Έλλη Κοκκίνου.

Στη συνέχεια,η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε για τον θάνατό του: «Η απώλεια είναι τεράστια και για τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά γενικότερα και για όλους εμάς που ήμασταν η καλλιτεχνική του οικογένεια και όχι μόνο. Εγώ δεν θα ξεχάσω εκείνη τη χρονιά, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έκοβαν τη βασιλόπιτα με την οικογένειά του. Περνάω, λέω "χρόνια πολλά" και μου λέει "Έλλη, κόβουμε την πίτα". "Ναι Βασίλη μου, αυτή είναι της οικογένειάς σας" του λέω και μου απαντάει "κι εσύ οικογένεια είσαι". Και μου έκοψαν και εμένα ένα κομμάτι και κέρδισα και το φλουρί».

Όσο για την οικογένεια του Βασίλη Καρρά, η Έλλη Κοκκίνουανέφερε: «Για μένα, ο Βασίλης, η Χριστίνα κι η Ειρήνη σημαίνουν πάρα πολλά. Ένας συγκλονιστικός άνθρωπος, από τους λίγους. Αυτό το απέδειξε και όλο το αντίκτυπο που είχε ο θάνατός του. Με την Χριστίνα μιλήσαμε από τη Δευτέρα, τα είπαμε οι δυο μας. Έτσι κι αλλιώς, μιλούσαμε με τη Χριστίνα όλο το διάστημα αυτό που ήταν άρρωστος ο Βασίλης».

Η Έλλη Κοκκίνου εξήγησε επίσης, τον λόγο που η ίδια δεν βρέθηκε στην κηδεία του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. «Για λόγους υγείας δικούς μου δεν μπορούσα να ανέβω στην κηδεία δυστυχώς, θα πάω μία άλλη μέρα να κάτσουμε πιο ήρεμα οι δυο μας», είπε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Είναι μεγάλη απώλεια για όλους μας. Έχει αφήσει τόση αγάπη σε μας, έχουμε γεμίσει από την αγάπη του, από τα τραγούδια του. Σίγουρα θα μας ακούει κάθε φορά που θα τον τραγουδάμε, πάντα τον τραγουδούσαμε, τώρα θα τον τραγουδάμε περισσότερο είναι η αλήθεια».

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε για τον Βασίλη Καρρά: «Τι θα κρατήσω από τον Βασίλη; Το ότι δεν σε άφηνε ποτέ μόνο σου. Δεν σε άφηνε ποτέ στεναχωρημένο, πάντα προσπαθούσε να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ό,τι έγνοια είχες. Το μεγαλείο της καρδιάς του, αυτό θα έχω να θυμάμαι. Το σπίτι του πάντα ανοιχτό, πάντα ανοιχτό για όλους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα, δούλεψα τόσες φορές μαζί του, που με έβαλε μέσα στο σπίτι του, που μοιράστηκα οικογενειακές στιγμές μαζί του, γιορτές, τον γάμο της κόρης του. Είμαι ευγνώμων, είμαι πολύ τυχερή».