O καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια της ηθοποιού Χαριτίνης Καρόλου, η οποία "έφυγε" από τη ζωή, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Χαριτίνη Καρόλου: Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το θάνατό της


«Αντίο αγαπημένη μου φίλη πριν από λίγο μάθαμε το θλιβερό νέο …η καλή μας φίλη συνάδελφος και πολύ καλή ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου άφησε την τελευταία της πνοή και ταξιδεύει προς το φως καλό ταξίδι Χαριτίνη μου…θα σε θυμάμαι πάντα», ήταν η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ποια ήταν η Χαριτίνη Καρόλου


Η Χαριτίνη Καρόλου γεννήθηκε στην Κοζάνη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη και του Ωδείου Αθηνών αποφοίτησε το 1964. Ήταν σύζυγος του σκηνοθέτη Σούλη Γεωργιάδη.

Η Χαριτίνη Καρόλου υπήρξε μία σπουδαία ηθοποιός και στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα είχαν παίξει μαζί στην ταινία «Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα» υποδυόμενες τις αντίζηλες.

«Ήταν εντελώς φιλική και προστατευτική απέναντί μου από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Το μόνο που μου είχε πει, επειδή ήταν ψηλή, ήταν να μη φοράω κόκκινα ρούχα και ψηλοτάκουνα στη σκηνή, για να μη φαίνεται η διαφορά στο ύψος μας, τίποτε άλλο”» είχε αναφέρει η Χαριτίνη Καρόλου σε συνέντευξή της για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.