Στο πένθος έχει βυθίσει καλλιτεχνική κοινότητα και κοινό ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 70 ετών.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έδινε μάχη με την επάρατη νόσο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ενώ λίγες μέρες πριν τον θάνατό του είχε κολλήσει και κοροναϊό.

Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά μιλούν για ένα καλό, αυθεντικό και με μεγαλείο ψυχής άνθρωπο που βοηθούσε όποιον μπορούσε.

Ωστόσο, παρά την κατάσταση της υγείας του, τον Μάρτιο, πραγματοποίησε εμφανίσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου αισθάνθηκε μια ζαλάδα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη: Όλες τις ειδήσεις για την Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς: Ποιος ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες (Βίντεο - Παλιές φωτογραφίες)

Βασίλης Καρράς - Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης: "Μας γ@…ες τα Χριστούγεννα"

Εκείνος όμως, δεν ήθελε να «κρεμάσει» τον κόσμο που πήγε να τον δει, ούτε τους ανθρώπους που θα εργάζονταν μαζί του και πίεσε τους γιατρούς να τον αφήσουν να τραγουδήσει.

Δε θα "κρεμάσω τον κόσμο που ήρθε να με δει

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δε θα τον "κρεμάσω". Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε ο Βασίλης Καρράς στους γιατρούς.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με την "πεταλούδα" στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και είχε άπειρο κέφι, ενώ τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Το νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο, όπου τελικά εμφανίστηκε, έκανε μια ανάρτηση στο TikTok από εκείνη την βραδιά και αναφέρεται στο περιστατικό αυτό.

Δείτε την ανάρτηση με το βίντεο στο ΤικΤοκ:

«Η εμφάνιση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΗ λίγο μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δική του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!!», αναφέρει στην ανάρτησή του το νυχτερινό κέντρο.

@anadromes 26/3/23...Η εμφάνηση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΣΙΛΗ λίγο μετά μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δικιά του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!! @#karras_vasilis #karras_vasilis #karras_vasilis🎤 #karraslive #anadromeslive #anadromes #anadromesevent #heraklioncrete #live ♬ πρωτότυπος ήχος - Αναδρομές

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ενώ σε ηλικία 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά μιλούν για ένα καλό, και αυθεντικό άνθρωπο που βοηθούσε όποιον μπορούσε.