Για το πόσο έχει επηρεάσει την καριέρα του το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και η δικαστική τους διαμάχη αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

«Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα μου. Ευτυχώς, πατάει γερά η καριέρα. Την ψυχή μου έχουν μαυρίσει. Υπάρχουν φάσεις που με παίρνει πολύ από κάτω. Προσπαθώ όμως να πατήσω πάνω σε αυτή την οικογένεια, την οικογένεια των Onirama που με στηρίζει πάρα πολύ και στην αγάπη που δεχόμαστε από το κοινό….

Την ψυχή μου τη βοηθάω με υπομονή, βαθιές αναπνοές… Δεν πίστευα ότι ένα διαζύγιο θα με φέρει σε τέτοια ένταση. Δεν έχει σταματήσει αυτό. Η Ματθίλδη Μαγγίρα προχθές μου είπε το εξής: το διαζύγιο είναι ένας πόλεμος. Δε το είχα σκεφτεί έτσι αλλά έχω δει πολλά διαζύγια να είναι πολεμικά. Για το δικό μου διαζύγιο, δε μου επιτρέπεται να πω πάρα πολλά πλέον για τα θέματα αυτά. Ίσως είναι και καλύτερο από μια άποψη» είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στα παιδιά του λέγοντας, «Το καλό είναι να προχωράμε. Έχω δυο υπέροχα παιδιά. Αυτό έχει σημασία. Δε νιώθω ότι πρέπει να αποδείξω στα παιδιά μου ότι τα αγαπάω. Τα παιδιά έχουν μεγάλη πρόσβαση σε αγαθά, πρέπει να υπάρχει μια γείωση κάπου κάπου και καλό είναι ένα ζευγάρι να μπορεί να βρει μια ισορροπία μέσα σε αυτό, ώστε να λειτουργούν ομαδικά… Τα παιδιά μου σε υλικά αγαθά νομίζω ότι τα έχουν όλα, πολλές φορές ίσως και περισσότερα από αυτά που θα έπρεπε. Σε άλλα επίπεδα – θα μιλήσω για μένα – είναι η προσπάθειά μου να έχουν ασφάλεια, αγάπη, στήριξη… Τώρα το αν αυτό γίνεται με διαφορετικούς τρόπους από τον κάθε γονιό, είναι κάτι που γίνεται σε όλες τις οικογένειες, είτε είναι μαζί η μαμά ή ο μπαμπάς είτε όχι».