Ο Δημήτρης Λάλος μπορεί να αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά του, αλλά η οικογένεια που έχει δημιουργήσει είναι πάνω από όλα, όπως τονίζει στο «Ενώπιος Ενωπίω», και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ερωτευτήκαμε σε προσωπικό και καλλιτεχνικό επίπεδο

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα, και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα», δήλωσε ο Δημήτρης Λάλος.

Θέλω να είναι δίπλα μου

«Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου», τόνισε ο ηθοποιός.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση γι’ αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα φειδωλός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λάλος για την σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου.

Δείτε ακόμη: American dream για Λάλο και Μαυρίδου

Απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της

«Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει», παραδέχεται σε άλλο σημείο της κουβέντας ο Δημήτρης Λάλος.

Για την κόρη του και την θετική φήμη

Όσον αφορά στην κόρη του και το αν θα πρέπει να αφήσει πίσω του θετική φήμη, τόνισε ότι «θετική φήμη θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου έτσι κι αλλιώς.

Ανακαλύπτω τον κόσμο πάλι

Αυτό που έχει αλλάξει από τη στιγμή που ήρθε το παιδί μου στη ζωή μου είναι δύο πράγματα: Ένα είναι ότι ανακαλύπτω τον κόσμο πάλι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα ξανά μαζί της το χιόνι και της είπα “κοίτα, χιονίζει” και κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι εγώ χαίρομαι. Το δεύτερο είναι ότι η αίσθηση της μοναξιάς δεν υπάρχει πια μέσα μου. Δεν είμαι πια μόνος μου».

Το παιδί μου νιώθει υπερηφάνεια για μένα

Της φαίνεται πολύ φυσιολογικό όλο αυτό. Μερικές φορές με ρωτάει "αυτόν τον ξέρεις;", "Εσένα σε ξέρουν όλοι;". Πολλές φορές την βλέπω να λέει "ξέρετε ποιος είναι αυτός; Είναι ο μπαμπάς μου κάνει τον Μαθιό". Νιώθει περηφάνεια γιατί και ο κόσμος με τον τρόπο που με προσεγγίζει είναι με αγάπη» είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Λάλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: