Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Νεφέλη Κουρή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μουσικές επιλογές που είχε σε μικρή ηλικία αλλά και για το εάν την έχει δυσκολέψει που φαίνεται μικρότερη από την ηλικία της.

Η ηθοποιός Νεφέλη Κουρή συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ1, Ηλέκτρα, όπου και υποδύεται την Κατερίνα. Όπως εξομολογήθηκε, έχει χάσει ρόλους που ενώ ταίριαζαν με την ηλικία της, η νεανικότητα δεν θα μπορούσε να συνάδει.'

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Κουρής

«Ακούγαμε στην οικογένεια καλή μουσική, πηγαίναμε θέατρο, σινεμά. Στο Λύκειο έφαγα έρωτα με καλλιτέχνες σαν τον Χατζηδάκι. Είχα στον τοίχο μου τη Λαμπέτη, τον Χατζηδάκι και μπαίνει μια μέρα η μητέρα μου και μου λέει “Βάλε μωρέ και κανέναν ζωντανό στο τοίχο!”. Ήμουν και “νορμάλ”, άκουγα και τα άλλα», είπεη Νεφέλη Κουρή.

«Με τις αδελφές μου είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Έχουμε και μια διαφορά ηλικίας. Δεν ήμασταν τόσο κοντά όσο και να τσακωνόμασταν, υπήρχε θαλπωρή από τις μεγαλύτερες. Δεν με έχει δυσκολέψει που έχω νεανικό παρουσιαστικό. Εδώ και 14 χρόνια έπαιζα την ανήλικη και τώρα λίγο πιο μεγάλες. Στο σχολείο δεν με κάνουν για μαμά της κόρης της. Συνήθως με περνούν για την αδελφή της ή baby sitter. Έχει συμβεί στη δουλειά να κάνω κάποιον ρόλο που ήταν ηλικιακά σε εμένα, αλλά μου είπαν ότι φαίνομαι μικρή», ανέφερε η Νεφέλη Κουρή.