Ένα μικρό «γράμμα» προς τον γιο της θέλησε να κοινοποιήσει το πρωί της Πέμπτης 21/12/2023 η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον 1,5 έτους γιο της, και στη λεζάντα αποτύπωσε μερικές σκέψεις για τη ζωή της πριν γίνει μαμά, και τη ζωή της μετά.

Καταφέρνω να βρίσκω υπομονή

«Είμαι η μαμά σου. Είμαι και άνθρωπος βέβαια, γι’ αυτό και τσαντίζομαι καμιά φορά όταν δεν ακούς, αγανακτώ τα βράδια που με κρατάς ξάγρυπνη και αναρωτιέμαι πολλές φορές «τι κάνω λάθος;». Όμως είμαι και πάλι πρώτα η μαμά σου… Γι’ αυτό και καταφέρνω να βρίσκω υπομονή η οποία πριν από εσένα δεν υπήρχε.

Σε χαζεύω να κοιμάσαι, ξεχνάω την κούρασή μου

Γι’ αυτό και όταν σε χαζεύω να κοιμάσαι, ξεχνάω την κούρασή μου και όταν με φωνάζεις να παίξουμε, κάνω τον καραγκιόζη παρόλο που τα μάτια μου κλείνουν και το σώμα μου πονάει ολόκληρο. Καταφέρνω να κάνω όλα τα παραπάνω, γιατί θυμάμαι πώς ήταν τότε που είχαμε ήσυχα βράδια και κοιμόμασταν ένα οκτάωρο χωρίς διακοπή. Θυμάμαι την ελευθερία του να επιστρέφω αργά από την δουλειά χωρίς να αισθάνομαι τύψεις.

Δεν μου λείπει καθόλου η ζωή μου πριν από σένα

Θυμάμαι πολύ καλά την ζωή όταν υπήρχε πρόγραμμα και μπορούσα να κάνω σχέδια για το άμεσο μέλλον – την ζωή τότε που μπορούσα απλά να ξαπλώσω και να διαβάσω το βιβλίο μου χωρίς καμία ενόχληση. Θυμάμαι πολύ καλά την ζωή μου πριν από εσένα και δεν μου λείπει καθόλου!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί: