Καλεσμένος στο «Πρωινό Σου Σού» βρέθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις έντονες στιγμές της πορείας του αλλά και την αποχή του από την τηλεόραση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, είναι αρκετά εγωιστής, κάτι που έχει επηρεάσει, τόσο την προσωπική, όσο και επαγγελματική του ζωή.

Είμαι πάρα πολύ εγωιστής

«Θέλω να γίνονται όλα όπως τα θέλω, αλλά επειδή είμαι και πάρα πολύ εγωιστής. Δεν νομίζω όμως ότι κινούμαι εκ τους ασφαλούς, μάλλον το αντίθετο θα σου έλεγα. Αισθάνομαι ότι αν κάτι δεν με γεμίζει, δεν διστάζω να απομακρυνθώ», δήλωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Έχω φύγει από δουλειά, δεν ανανέωνα. Στην προσωπική ζωή συμβαίνουν όλες οι πτυχές. Αυτά λέγονται προσωπικά και υπάρχει λόγος που λέγονται έτσι».

Αναγνωρίζω κάπου τα όριά μου

Και εξήγησε: «Δεν έχω μετανιώσει για απομάκρυνσή μου. Το κίνητρο ήταν ψυχικό πάντα. Δεν είναι γενναιότητα, είναι εσωτερική ανάγκη, δεν μπορώ. Αναγνωρίζω κάπου τα όριά μου».

Αν κάποιος δεν μου φερθεί καλά, θα απομακρυνθώ

«Αν αισθανθώ ότι κάποιος δεν μου φερθεί καλά, θα απομακρυνθώ. Δεν έχω κάτι να προσπαθήσω. Δικαιολογώ τους άλλους ανθρώπους, απλά το όριο του ενός με τον άλλον φτάνει σε ένα σημείο», παραδέχτηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: