Η είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη σε ηλικία 39 ετών, έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, πέθανε έξι μήνες μετά τον πατέρα του, ύστερα από έναν δύσκολο αγώνα με τον καρκίνο.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, οι αναρτήσεις στα social media από τους ανθρώπους που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, είναι πολλές. Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτισαν είναι η Κατερίνα Στανίση, η Σάσα Μπάστα, η Γωγώ Γαρυφάλλου και πολλοί ακόμα, που αδυνατούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους φίλος, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ακολουθούν μερικές δημοσιεύσεις για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

Κατερίνα Στανίση: «Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχούλα σου»


Γωγώ Γαρυφάλλου: «Γιατί Μωρό μου; Γιατί Αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου; Θα σε αγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου»

Σαμπρίνα: «Δεν γνώρισα ποτέ μέχρι σήμερα στον χώρο καλύτερο παιδί από τον Νίκο. Πάντα χαμογελαστός και ευγενικός με όλους. Έναν κακό λόγο δεν άκουσα από το στόμα του ποτέ για κανέναν. Μόνο καλό ειχε να πει μόνο χαρά έδινε σε όποιον είχε την τύχη να είναι φίλος του. Καλό ταξίδι Νίκο μου»

_________2


Σπύρος Μπιμπίλας: «Αντίο Νίκο μου. Είναι κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς. Ένα γελαστό παιδί με τόσα όνειρα και τόσα χαμόγελα... Αυτό θα θυμάμαι από τότε που ήσουν μικρός και σε γνώρισα... Καλό ταξιδι και θερμά συλλυπητήρια στην οικογενειά σου»

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Πριν 6 μήνες μας άφησε ο αγαπημένος μας Γιάννης Φλωρινιώτης. Σήμερα ταξιδεύει κοντά του ο γιος του Νίκος. Ένα νέο παλικάρι. Ένας άψογος χαρακτήρας. Κρίμα μόνο κρίμα. Κουράγιο κ. Μάχη και Αννούλα. Θερμά συλλυπητήρια. Καλό παράδεισο».

Γιάννης Τάσιος: «Έφυγε από κοντά μας ένα απ' τα καλύτερα και αγνά παιδιά που έχω γνωρίσει. Καλό ταξίδι Νίκο μου... Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του...»

psomiadis
Ελένη Καρουσάκη: «Καλό ταξίδι αγαπούλα μου!»


Σάντρα Βουτσά: «Δεν έχω λόγια πια... Είναι δυνατόν; Πόσοι θα φύγουν; Ο Νίκος, το πιο καλό παιδί έφυγε για πάντα...καλλιτέχνης, όμορφος, μόλις 39 ετων, με την ωραία του οικογένεια, τους γονείς του-τον Γιάννη κ την Μάχη-που τον λάτρευαν, τα αδέλφια του....Και τώρα μια οικογένεια που ξεκληρίστηκε....Τόσο νέος...Ποσό πολύ πολύ κρίμα....Νίκο μου Αντίο για Πάντα....απίστευτο κ όμως αληθινό, να το λέω αυτό....Καλό ταξίδι στο φως, με όλους τους αγγέλους στο πλευρό σου. Θα σε περιμένει ο γλυκός μας Γιάννης στον ουρανό, να σε ξαναπάρει στην ζεστή του αγκαλιά....Μπαμπάς κ Γιος πάλι μαζί....Για πάντα αυτήν την φορά».


Σάσα Μπάστα: «Καλό ταξίδι άγγελε μου»
mpasta