Τα 50 έκλεισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το βράδυ της Κυριακής 17/12/2023 το γιόρτασε τα γενέθλιά του με καλεσμένους, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας.

Δείτε ακόμη: O Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα γενέθλιά του – Ποιοι βρέθηκαν και ποιοι δεν πήγαν να του ευχηθούν (Βίντεο)

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς αυτόν

Ανάμεσα σε αυτούς και ο αδερφός του, Σάκης Αρναούτογλου, που είπε στο «Happy Day», ότι: «Ο αδερφός μου πιστεύω ότι είναι το χάπι της ευτυχίας.

Να συνεχίσει μέχρι τα βαθιά γεράματα να δίνει χαρά και στους δικούς του, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους.

Χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα απ’ όσα έχω καταφέρει. Στάθηκε δίπλα μου μέχρι και την τελευταία στιγμή σε δύσκολες καταστάσεις και του χρωστάω τα πάντα».


Είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η σύντροφος του παρουσιαστή, Νάνσυ Αντωνίου, πήρε το μικρόφωνο και είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά, ευτυχισμένος, γερός, δυνατός, με καθαρή σκέψη και καθαρή καρδιά όπως εκείνος έχει».


Το βίντεο που έχει φτιάξει για τον γιο του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είπε στην κάμερα: «Ωραία, κάνω τον σταυρό μου και ευχαριστώ πολύ τον Θεό που με άφησε να σβήσω τα κεράκια. Δεν με άγχωσε ποτέ η ιστορία των πολλών ετών, με άγχωσε η ιστορία του να μπορέσεις να ζεις ωραία». Ακόμη, παραδέχτηκε ότι έχει φτιάξει ένα βίντεο για τον γιο του, εξηγώντας ότι: «Αν δεν προλάβω να του πω κάποια πράγματα που θέλω να του πω στα 18 - 20, τουλάχιστον να του τα 'χω πει με έναν τρόπο όπως εγώ έκανα, τουλάχιστον από μακριά. Αν τα καταφέρω, σίγουρα αυτή η κασέτα δεν θα παιχτεί ποτέ, θα με έχει live να του τα λέω».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: