Μουσική, μόδα και λαμπερές εμφανίσεις στο πιο εκρηκτικό τηλεοπτικό σόου. Το Madwalk 2023 by Three Cents, ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, έρχεται απόψε στις 22:00 αποκλειστικά στο Mega.

Στο φαντασμαγορικό σκηνικό του Madwalk 2023 by Three Cents παρουσιάζονται υπέρλαμπρα catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και μπράντες. Αλλά και performances από αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά.

Σε γκεστ εμφάνιση ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός Michele Morrone. Η βραδιά κλείνει με πάρτι, στο οποίο ο DJ Αντώνης Δημητριάδης (AD1 MUSIC) απογειώνει τη διάθεση με δυναμικό DJ set. Μαζί του ο DJ Dim Chord.

Στο φαντασμαγορικό σκηνικό του Madwalk 2023 by Three Cents εμφανίζονται οι Κόνι Μεταξά, Marseaux, Good Job Nicky, Evangelia, Lila, FY και Kimi, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης και Κατερίνα Παπουτσάκη, Ελένη Φουρέιρα, Display, Natasha Kay, Δέσποινα Βανδή, Andrew Λάμπρου, Γιώργος Καράβας, Βασίλης Κούρτης, Ήβη Αδάμου, Trannos, 3 Sum, Σάκης Ρουβάς, Άννα Μαρία Βέλλη, Δανάη Γεωργαντά, Έντουαρτ Στεργίου.

Το Madwalk 2023 απόψε στο Mega - Η απόλυτη γιορτή μόδας και μουσικής με γκεστ τον Ιταλό σταρ Michele Morrone

Ενώ στο closing act του Madwalk 2023 by Three Cents o Ιταλός ηθοποιός, τραγουδιστής, και γκεστ σταρ της βραδιάς, Michele Morrone, τραγουδάει τις επιτυχίες «Watch me burn», το σάουντρακ της επιτυχημένης σειράς ταινιών «365 Days» απ’ όπου έγινε ευρύτερα γνωστός, αλλά και το «Sweet Dreams».

Τον προηγούμενο μήνα, όταν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ερχόμενος στην Ελλάδα μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του, τονίζοντας πως έγινε τραγουδιστής κατά λάθος και πως το αγαπημένο του είναι η ηθοποιία, ενώ αποκάλυψε: «Διαγνώστηκα με ήπια μορφή διπολικής διαταραχής, δηλαδή κυκλοθυμία. Έχουμε στο μυαλό μας ότι τα άτομα που πάσχουν από διπολική διαταραχή, έχουν δύο προσωπικότητες. Αλλά δεν είναι έτσι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: