Και μια μαμά όσο κουρασμένη κι αν είναι, όποια ώρα μέσα στην ημέρα θα βάλει όλη της την δύναμη για να ετοιμάσει φαγητό για τα παιδιά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει δυο γιους για τους οποίους μπαίνει στην κουζίνα ακόμα και πριν τα μεσάνυχτα, και ανέβασε την φωτογραφία στα social media.

Αυτή τη φορά μάλιστα μας έδειξε τι τους μαγείρεψε, λίγο πριν το ρολόι δείξει την ώρα της επόμενης ημέρας. Το μενού είχε φασολάκια, κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι και μπρόκολο.

Η Παπαδημητρίου με τους γιους της
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της

«Στην δουλειά είμαι στρατιώτης αλλά το κέντρο της ύπαρξής μου ήταν τα παιδιά. Η ουσία για εμένα ήταν πάντα εκεί. Είναι περίεργο τώρα που μεγάλωσαν. Τους κοιτάω καμιά φορά και μου φαίνεται περίεργο που έγιναν άνδρες. Να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Τώρα ουσιαστικά φαίνεται το αποτέλεσμα, ό,τι έχουμε καταφέρει να κάνει, τώρα βλέπεις τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

Όσο απότομη είναι η αλλαγή μιας γυναίκας που φεύγει από το σπίτι, πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει μαζί με έναν άλλο άνθρωπο και αλλάζουν όλα, το ίδιο είναι όταν τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους, φεύγουν από το σπίτι και αλλάζει η καθημερινότητά σου», είχε δηλώσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε τη φωτογραφία από την κουζίνα της:

Ντορέττα Παπαδημητρίου στην κουζίνα του σπιτιού της