Ο Κώστας Κόκλας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, αλλά και στις πρώην συντρόφους του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Μάλιστα, για εκείνον μίλησε και η πρώην σύζυγός του, Κατερίνα Σούλη.

Tις γυναίκες τις θαυμάζω - Τις έχω πάντα ψηλά 

«Αγάπησα πάρα πολύ τις γυναίκες, τις θαυμάζω. Τις έχω πάντα ψηλά και τις έχω εξιδανικεύσει κάπως. Μεγάλωσα μέσα στα πατρόν, επειδή η μητέρα μου ήταν μοδίστρα, ανάμεσα σε γυναίκες που άλλαζαν, μέσα στις μυρωδιές τους, στον τρόπο που με αγγίζανε. Όλα αυτά με έκαναν να τις θαυμάζω και να τις αγαπώ και αυτή τη στάση κρατάω μέχρι σήμερα», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κόκλας για τις γυναίκες.


Για τους γάμους του

«Ήμουν για 10 χρόνια με κάθε σύζυγο. Ήμουν πιστός, αλλά έφευγα όταν δεν μπορούσα να είμαι πλέον σε αυτή τη σχέση. Ήμουν πάντα ειλικρινής κι έχω κρατήσει καλές σχέσεις με όλες τις πρώην μου», δήλωσε ο ηθοποιός.


Τον Κώστα τον ξέρω από παιδί

Η πρώην σύζυγός του, Κατερίνα Σούλη, με την οποία ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια, μίλησε για εκείνον στην εκπομπή, κάνοντάς του έκπληξη.

«Τον Κώστα τον ξέρω από παιδί, όταν έκανε τα πρώτα του πετυχημένα βήματα. Τον έχω δει σε πολλές φάσεις της ζωής του, τον έχω πετύχει και παντρεμένο, ενώ δεν ήμασταν μαζί. 10 χρόνια γάμου και 10 χρόνια που δεν είμαστε μαζί, αλλά είμαστε πάρα πολύ κοντά, έχουμε το παιδί μας, τον γιο μας, που είναι 15 χρονών», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Είναι από τις σχέσεις που δεν τελειώνουν και δεν θέλω κιόλας να τελειώσει. Τον Κώστα τον αγαπάω, γιατί τον ξέρω μια ζωή. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Για το διαζύγιό τους

«Δεν ήταν καθόλου επίπονο διαζύγιο, πρέπει να ήταν από τα πιο ξενέρωτα διαζύγια. Τότε ναι, με στενοχώρησε, ήταν μια απογοήτευση για εμένα ότι δεν τα καταφέραμε».


Η περιπέτεια υγείας με το ισχαιμικό επεισόδιο

«Δεν έρχεται ένα πράγμα μόνο του, ήταν η αφορμή το ισχαιμικό επεισόδιο. Ήμουν τυχερός, γιατί μόλις έγινε, μέσα σε ένα τέταρτο πήγα στον γιατρό, ήταν ένα καμπανάκι. Ήταν θέμα τύχης. Από τη στιγμή που θα είσαι τυχερός και θα τη γλιτώσεις, θα σου χτυπάει το καμπανάκι και θα αναθεωρήσεις τη ζωή σου, θα βγάλεις πράγματα από τη ζωή σου, τη διατροφή σου. Καταλαβαίνεις την αξία που έχει ο εαυτός σου και πρέπει να τον προσέχεις, γιατί δεν είσαι μόνος σου. Έχουμε τα παιδιά και τα πηγαίνουμε στα μπαλέτα, τα κολυμβητήρια και νομίζουμε ότι έτσι θα είναι η ζωή μας. Αλλά δεν θα είναι, αυτό περνάει», σημείωσε ο Κώστας Κόκλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: