Πιο ευτυχής από ποτέ έμοιαζε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Αντώνης Κανάκης στο νέο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Κι αυτό μιας και σαν σήμερα, επτά χρόνια πριν, ο δημοφιλής παρουσιαστής έγινε πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού.

Γι’ αυτό και ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να μοιραστεί την χαρά του αυτήν με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της σατιρικής εκπομπής. «Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με κάτι προσωπικό γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια καθόμουν σε αυτήν εδώ την καρέκλα, φορούσα ένα ροζ πουκάμισο, είχα ένα χαμόγελο το οποίο πρέπει να είχε περάσει τα αυτιά μου και αν έχει φτάσει εδώ πίσω, σαν χάχας και έπαιζα κάθε τρεις και λίγο αυτό εδώ το τραγούδι».

Όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

«Γιατί σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι και παρακολουθεί και θέλω να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά! Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου! Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει».

«Το πιο καλό, το πιο έξυπνο, το όμορφο κορίτσι! Εντάξει, σταματάω… Σταματάω… Χρόνια πολλά, Ευγενία μου! Σε λατρεύω! Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας, τώρα εκεί κάπου και βλέπει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης για να στείλει ένα τρυφερό φιλί στην κάμερα και να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή του «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1.