Η Δήμητρα Σιγάλα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «ΟΚ!» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Γιατρός» του Alpha, προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δήμητρας Σιγάλα

«Όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη, πέρασα ένα έκτακτο χειρουργείο. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει αν δεν ήταν η μητέρα μου. Ήταν η εποχή που έδινα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και εκείνη είχε έρθει να μείνει κάποιες μέρες μαζί μου για ψυχολογική υποστήριξη αλλά και για να με φροντίζει, να μαγειρεύει, μια και εγώ ήμουν αφοσιωμένη στη μελέτη», είπε αρχικά η Δήμητρα Σιγάλα.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Σιγάλα εξομολογήθηκε: «Ένα απόγευμα γύρισα με τρομακτικό πονόκοιλο, ανέβασα πυρετό και έκανα συνεχώς εμετό. Δεν είχα το κουράγιο να πάω σε γιατρό και αν δεν ήταν η μητέρα μου να με τρέξει στο νοσοκομείο, ίσως και να μην ήμουν εδώ τώρα. Διαγνώστηκα με περιτονίτιδα και το προλάβαμε στο τσακ. Πέρασα μία έντονη κατάσταση στο νοσοκομείο, ζορίστηκα αρκετά».

«Αυτή η περιπέτεια με έκανε να καταλάβω πόσο πολύτιμοι είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε και ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τη δική μας βοήθεια όταν χρειαστεί», κατέληξε η Δήμητρα Σιγάλα.