Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι έχει πάει σε χαρτορίχτρα.
«Έπαιξα "Στα σύρματα", έκανα τη μάγισσα και τη χαρτορίχτρα. Έχω πάει σε χαρτορίχτρα, αλλά έφυγα γιατί βαρέθηκα», δήλωσε.

Μέγκι Ντρίο

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε για τον χωρισμό της.
«Tο 2023 θέλω να φύγει γιατί χώρισα και περιβαλλόμουν από τοξικούς ανθρώπους. Πίστευα ότι με τον πρώην μου θα έκανα οικογένεια. Μου φέρθηκε λίγο άγρια. Η πρώην σχέση μου μού έβγαλε τον χειρότερό μου εαυτό. Άκουσα ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Πάντα τις σχέσεις μου τις κλείδωνα στο σπίτι», δήλωσε.

Άρια Καλύβα

Η Άρια Καλύβα ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχουν εντάσεις στην εκπομπή, αλλά διαφωνίες. Είμαι καλά στην εκπομπή που βρίσκομαι».

Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο μίλησαν για τη συνεργασία τους, αλλά και για ζητήματα που έχουν απασχολήσει.

«Είμαι ο θεατρικός σύζυγος της Κάτιας. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν πτυχίο οι ηθοποιοί. Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι πλακατζής. Μεγάλο λάθος που άλλαξε τον στίχο η Πρωτοψάλτη. Ευαίσθητο το θέμα του Κιμούλη και της Χρυσικού. Η Δικαιοσύνη είναι υπεύθυνη», επισήμανε ο ηθοποιός.

Γιώργος Λάγιος

Ο Γιώργος Λάγιος αναζητεί ακόμα τον τρόπο για να κάνει… στείρωση.
«Ψάχνω να βρω έναν ανώδυνο τρόπο στείρωσης, αλλά δεν βρίσκω. Ο λόγος που περνάω αυτά τα μηνύματα είναι για να έχουμε αίσθηση ευθύνης. Το να στειρωθώ εγώ δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν. Καλύτερα να υιοθετούμε παρά να κάνουμε παιδιά με τα λάθος άτομα», τόνισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: