Η αγαπητή ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ», αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που βίωσε όταν σε ηλικία 8 ετών ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια του μπαμπά της.

Πώς ήταν τα παιδικά σας χρόνια;

Ο μπαμπάς μου ήταν δάσκαλος. Τον έχασα όταν ήμουν 8 χρόνων. Πέρασα πολύ δύσκολα, καθώς ήταν μεγάλη η έλλειψη του πατέρα. Γενικά, είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου, τη μητέρα μου, την αδελφή μου και τα δύο ανίψια μου. Τα έχω σαν παιδιά μου. Όπως σου είπα και προηγουμένως, τώρα έχω γίνει και γιαγιά από την ανιψιά μου.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός που το ευρύ κοινό λάτρεψε μέσα από τη σειρά «Εγκλήματα», αναφέρθηκε και στη Μαρία Καβογιάννη, με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη δουλειά.

Oι έτεροι των "Εγκλημάτων" Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας συμπρωταγωνιστούν "Στα Σύνορα" στο Star. Πώς είδες αυτή τη συνάντηση;

Δεν το βλέπω καθόλου νοσταλγικά. Άσε να μεγαλώσουμε λίγο ακόμα και το συζητάμε. (Γελάει.) Και στην Τούρτα της μαμάς ο Κώστας έκανε και πάλι τον άντρα μου και όταν ήρθε η Υρώ για ένα guest, λέγαμε "τι ωραία, να που συναντιόμαστε και πάλι"».



Με τη Μαρία Καβογιάννη παραμένετε κολλητές φίλες; Αν δεν κάνω λάθος, ήσασταν και γειτόνισσες στον Βύρωνα.

Έχω μετακομίσει τα τελευταία δέκα χρόνια και μένω πλέον στο Παλαιό Φάληρο. Με τη Μαρία έχουμε χαθεί τελευταία, είπε η Καίτη Κωνσταντίνου στο περιοδικό «ΟΚ!».