Η Ρούλα Κορομηλά έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά, το κομμάτι της δημοσιότητας, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά.

«Η Φαίη είναι ένα αγαπημένο μου κορίτσι, τη συμπαθώ ιδιαίτερα, μιλάμε συχνά και λέμε διάφορα. Με καταλαβαίνει και την καταλαβαίνω, ξέρει ότι είμαι δίπλα της και στα δύσκολα και στα πολύ γλυκά της. Είμαστε και οι δύο Υδροχόοι και εμείς οι Υδροχόοι κάνουμε υπομονή, μιλάμε δια της σιωπής», είπε χαρακτηριστικά, η Ρούλα Κορομηλά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη συνεργασία τους στο «Σπίτι με το MEGA».

«Είδα στον Μιχάλη τόσα θετικά στοιχεία, που πραγματικά μου δημιουργούν ενθουσιασμό και θαυμασμό. Έχουμε καταφέρει να κοιταζόμαστε στα μάτια και ξέρουμε τι θέλει ο ένας από τον άλλο. Δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου. Ελπίζω όλο αυτό να εξελιχθεί σε μια πολύ δυνατή φιλία», σημείωσε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. 

Αναφορικά με τη σχέση που έχει η ίδια με τη δημοσιότητα, δήλωσε η : «Εγώ από την αρχή που ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση, ζούσα σε έναν ουρανό απόλυτης ελευθερίας. Δεν θεωρώ ότι η δημοσιότητα κι η αναγνωρισιμότητα με έχουν αλλάξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Απλά, πλέον σκέφτομαι λίγο πιο σοφά».

Τέλος, πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να πω ότι είμαι λίγο πιο εγκρατής, που δεν θα έπρεπε, γιατί πάντα θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να λέω την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει πώς εκλαμβάνεται και πώς ερμηνεύεται αυτό. Ζω το τώρα και το ζω στο έπακρο».