Η Κατερίνα Γερονικολού καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την επαγγελματική της πορεία και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφερόμενη στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια αλλά και την επαγγελματική της πορεία, είπε:

«Από την εφηβική μου ηλικία αποφάσισα ότι η ευτυχία είναι απόφαση. Όταν έγινα δεκαοχτώ, είχα ήδη περάσει μια πολύ στενάχωρη εφηβεία, στο σχολείο διάβαζα παρά πολύ. Γενικά αυτοκαταπιεζόμουν δεν ήμουν πολύ του έξω. Όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο ένιωσα ότι δεν ήθελα να μου φύγουν τα χρόνια, βέβαια στο ενδιάμεσο μέχρι σήμερα έχουν συμβεί πολλές αναποδιές. Ότι τοξικό και σκοτεινό υπάρχει, το κάνω πέρα».

«Όταν μπήκα στην νομική δεν μου άρεσε, δεν αισθανόμουν καλά με το επάγγελμα. Μετά μου άρεσε πολύ η δημοσιογραφία αλλά πάλι δεν αισθανόμουν άνετα. Μετά από μια επαγγελματική και προσωπική απογοήτευση στη ζωή μου αποφάσισα να κάνω κάτι για εμένα. Πήγα σε δραματική σχολή στην αρχή το είχα αντιμετωπίσει σαν θεατρικό παιχνίδι σαν να σχετίζεται με το γράψιμο που μαρεσε. Από τότε κατάλαβα τι θέλω…», αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παρουσίαση πάρα το ότι το έχω δοκιμάσει σε ένα συνδρομητικό κανάλι, εγώ ακόμα ανυπομονώ να κάνω θέατρο, δεν μπορώ να μπω σε μια άλλη διερεύνηση στο να κάνω εκπομπή. Δεν είμαι κατά προς την παρουσίαση για ανθρώπους εκτός χώρου», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, δήλωσε:

«Ο  Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη να είμαι έξω και να κάνουμε ωραία πράγματα και ωραίες δουλειές παρά να είμαι σπίτι και να βάλω ένα πλυντήριο στην ώρα του. Δεν είμαι πρότυπο νοικοκυράς, δεν ασχολούμαι όσο θα έπρεπε με το σπίτι. Θεωρώ ότι με αφορά περισσότερο η φροντίδα. Ακόμα και αν δεν έχω μαγειρέψει, το να έχω φροντίσει να τον περιμένω με κάτι ωραίο στο τραπέζι, να υπάρχει ένα κεράκι να τον περιμένω μετά το θέατρο… αυτό παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα».

«Με τα χρόνια σε μια σχέση, πέφτουν οι μάσκες. Γιατί και τον πρώτο καιρό να τον δεις τον άλλον να ξύνεται ή να ροχαλίζει, θα πεις ”τι όμορφα που είναι όλα αυτά;”. Μετά πέφτουν 0ι μάσκες και αποκαλύπτεται ή το μεγαλείο του άλλου ή η ασχήμια του. Χαίρομαι πολύ που δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια ασχήμια. Μου αρέσει που έχουμε οικειότητα πλέον. Νιώθω ότι υπάρχει η οικεία ειλικρίνεια, αυτό μας κάνει ομάδα», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.