Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου 2023 βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στην Γλυφάδα, όπου και απόλαυσαν κρητικά πιάτα και παραδοσιακή μουσική δίπλα σε φίλους.

Η τραγουδίστρια έκανε σχετικές αναρτήσεις στα social media, δημοσιεύοντας και μια selfie φωτογραφία δίπλα στον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Δέσποινα Βανδή μίλησε live στον ραδιοφωνικό σταθμό «My Radio 104,6» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιας και πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες ο ραδιομαραθώνιος με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου, «Ελπίδα - Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο».

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία από τη νέα τους βραδινή έξοδο

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις λέξεις που χρησιμοποιούν ο γιος της και ο γιος του Βασίλη Μπισμπίκη και το εάν καταλαβαίνουν όσα λένε.

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε μάλιστα έναν διάλογο που είχε με τον Βασίλη Μπισμπίκη όσο άκουγαν τα παιδιά τους.

Τι γλώσσα μιλάνε;

«Καθόμαστε με τον Βασίλη και είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε. Και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε "έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;". Δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή. Κι αυτό ήταν αστείο. Και φαντάσου ότι είμαστε στον κόσμο της μουσικής και πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: