Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη μιλώντας για τη ζωή της, την τηλεόραση και τις αλλαγές στην καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην περίοδο όπου την απασχολούσε έντονα η προσωπική της ζωή καθώς όταν μία σχέση της έφτανε στο τέλος, αμέσως ξεκινούσε μια άλλη.

Ήμουν δειλή

«Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος. Ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν, μέχρι πριν από κάποια χρόνια. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “ως εδώ”.

Άρχισα να διεκδικώ

Δεν ξέρω τι έγινε εσωτερικά μέσα μου, άρχισα να διεκδικώ στη δουλειά μου, στη ζωή μου και να πατάω σταθερά στα δυο μου πόδια. Αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Φοβόμουν να μείνω χωρίς σύντροφο

«Φοβόμουν τη μοναξιά και το να μείνω χωρίς σχέση και χωρίς σύντροφο. Με το που τελείωνε η μία η σχέση, λες και ήταν έτοιμος ο επόμενος σύντροφος, σαν σκυταλοδρομία. Παραλάμβανε ο επόμενος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε πέντε μέρες. Τώρα το πιο φυσιολογικό πράγμα που φαίνεται η ανεξαρτησία μου», είπε η Ναταλία Γερμανού στο «Night Out».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: