Δια της πιο απλής μεθόδου, η Μεταξία στη «Μάγισσα» έφτασε στο να βρει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθετε σχετικά με τη δολοφονία του γιου της. Και ενώ το Twitter/X βρήκε τελικά το μεγάλο spoiler, μία άλλη σύγκρουση θα προηγηθεί, σε σχέση με τη δική της κατά της Κατερίνας Λέχου.

Το Γιαννάτου VS Μπαζάκα είναι αυτό που περιμένουν οι φανς και το Μεταξία VS Δαμιανής είναι αυτό που εύχονται.
Τόσοι μεγάλοι καπεταναίοι βρίσκονται στους δύο πύργους της Μάνης και κανείς μέχρι στιγμής δεν σκέφτηκε με την απλή λογική για να βρει τον ή την δολοφόνο του βρέφους του πρωτότοκου Μάρκου στη «Μάγισσα».

Η Μεταξία έφτασε στο κανονικό συμπέρασμα μέσα σε λίγα λεπτά. Από ένα σημάδι του Τζανή (και παράνομης σχέσης της) που είχε και ο δικός της γιος. Αντιλαμβάνεται πρώτον ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και δεύτερον ότι η Δαμιανή θα είχε συμφέρον στο να μην είναι ισχυρός και με κληρονόμο, ο Μάρκος για να υπερασπιστεί τον δικό της γιο.


Ένας θάνατος συγκλονίζει τη «Μάγισσα» ενώ ο Νίκος Ψαρράς κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη.



Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Τετάρτη στις 21:00

Την ανακοίνωση της σκέψης της, μετέφερε στην μαμά Μαρκέλα Γιαννάτου, η οποία δεν είχε και μεγάλο ενδοιασμό στο να της προτείνει να δολοφονηθεί η Δαμιανή. Οι φανς πιστεύουν ότι το τέλος της Δαμιανής, μόνο η Μεταξία θα το οργανώσει τελικά. Ήδη ορκίζεται εκδίκηση, αλλά αυτό το σχέδιο θα καθυστερήσει αρκετά, γιατί άλλα γεγονότα, θα προκύψουν ενδιάμεσα.

Δείτε ορισμένα σχόλια στο Twitter:

1-H-Magisa-Twitter-1
1-H-Magisa-Twitter-2
1-H-Magisa-Twitter-3
1-H-Magisa-Twitter-4
1-H-Magisa-Twitter-5
1-H-Magisa-Twitter-6
1-H-Magisa-Twitter-7

Αφού μιλήσαμε για το φινάλε που η Καλλιόπη Χάσκα επεξεργάζεται ως ρόλος, ας δούμε μία άλλη σύγκρουση των μεγάλων δυνάμεων που αναμένεται.

Η Γερακίνα και μαμά της Μεταξίας, θα είναι στη θλίψη για πολύ καιρό ακόμη για την αυτοκτονία του γιου της Πετρούνη. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της χάθηκε με αυτό τον τρόπο, γιατί δεν είχε την τάση αυτή ούτε και το θάρρος να δώσει τέλος μόνος του στη ζωή του.

Μόνο που αυτά τα σημάδια, το ένστικτο της μάνας δηλαδή, θα την οδηγήσει κάποια στιγμή στην Κυπριανή, την πεθερά της δηλαδή. Που ουσιαστικά τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Αυτή τη σύγκρουση την αναμένουμε. Και θα είναι σφοδρή. Σχεδόν μοιραία.