Μία αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της σχετικά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, και το μπλέξιμο που συνέβη με το Instagram.

Με αφορμή την εφαρμογή παραποίησης φωτογραφιών και τα όσα είπε η κυρία Στέλλα Τσίτσουλα, πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας στην εκπομπή «Ελένη», όπου εξήγησε πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση από παιδιά σε αυτές τις εφαρμογές, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι συνέβη στον γιο της όταν ήταν μικρός.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Θυμάμαι όταν ο γιος μου πήγαινε στην πρώτη γυμνασίου, ένας φίλος του τού είχε πει "έλα να φτιάξουμε ένα Instagram" γιατί δεν είχαν κωδικούς και μας είχαν καλέσει στο σχολείο, γιατί έμπαινε με τους λάθους κωδικούς και έβριζε άλλα παιδιά με του αλλουνού τους κωδικούς, δηλαδή είχαμε γίνει τότε έτσι… (μαλλιά-κουβάρια) μέχρι να τα ξεμπερδέψουμε τότε, δηλαδή δεν φαντάζεστε πού είχα φτάσει…»!

Η Ελένη Μενεγάκη πρώτη φορά έκανε αυτή την αποκάλυψη για τον γιο της, Άγγελο, που πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά του και δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο!