Για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη, τοποθετήθηκε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή Super Κατερίνα και σε δηλώσεις που έκανε στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.


Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού


«Δεν το άκουσα και δεν το είδα ακριβώς, έχω ενημερωθεί για λίγα πράγματα. Μια ερώτησή μου είναι, “γιατί τώρα όλα αυτό;”. Μετά από εννιά χρόνια, πως προέκυψε να γίνει θέμα κάτι τέτοιο; Το μόνο που έχω να πω σίγουρα, επειδή τη Μαίρη την ξέρω προσωπικά, είναι ένα παιδί η Μαίρη, που αν κάποιος ξέρει και ζει political correct και το εφαρμόζει στη ζωή του και δεν το έχει ως βιτρίνα, είναι η Μαίρη.


Της Μαίρης δεν της πήγε ποτέ η τηλεόραση. Είναι τόσο καλή σε όλα τα άλλα που κάνει… Δε ξέρω γιατί ασχολήθηκε με την τηλεόραση. Νιώθω ότι είναι ένα κομμάτι, το οποίο δεν είναι η Μαίρη. Ξέρει η Ζήνα Κουτσελίνη, γιατί είναι στη δουλειά τόσα χρόνια και έχει υπάρξει και η ίδια πίσω από τις κάμερες και μπορεί να έχει γίνει πιεστική, τι πάει να πει να βγει κάτι πιο juicy» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Πριν δέκα χρόνια ήταν διαφορετικά. Αλλά και πάλι, δε βρίσκω κάτι το οποίο να είναι τόσο έντονο που να το ανασύρεις μετά από χρόνια. Αν σου πω εγώ τι κρατημένα έχω…. Γιατί να γίνει αυτό τώρα και με ένα άτομο που δεν έχει να του προσάψει κανείς κάτι για τους τρόπους του. Είναι ένα παιδί που δεν έχει κακία μέσα του.

Ας αναλογιστούμε όλοι εμείς που καθόμαστε και είμαστε μπροστά στις εκπομπές ή στα πάνελ, κατά καιρούς τι έχει πει το στόμα μας. Επειδή η κυρία Κουτσελίνη είναι άνθρωπος της τηλεόρασης , οπωσδήποτε το αντιλαμβάνεται αυτό το πράγμα. Δε μου κάνει εντύπωση να με πιάσει κάποιος στο στόμα του εμένα, και τώρα με πιάνουν και βρίζουν… Ειδικά για τη Μαίρη όμως το λέω, γιατί είναι ένα παιδί που δεν προκαλεί και δεν έχει κακία μέσα του. Δε το λέω γιατί τη συμπαθώ, αλλά γιατί έτσι είναι» είπε σε άλλο σημείο, η Μαρία Σολωμού.