Υπάρχουν στιγμές που αξίζουν να αναφέρονται και να τις τιμάμε στην ελληνική τηλεόραση γιατί στηρίζονται, όπως η χθεσινή στη «Μάγισσα», στο εύρος του ταλέντου ενός ηθοποιού. Ο Τάσος Νούσιας σε ένα κρεσέντο συναισθημάτων μετά την προδοσία του γιου του λατρεύτηκε από το Twitter. Και έπεται μία συγκλονιστική συνέχεια. Αυτή τη φορά στον απέναντι πύργο. Ο Σπήλιος ορκίζεται εκδίκηση. Γιατί μόλις έχει μάθει πως ο Μάρκος απάτησε την κόρη του.

Μετά την προδοσία έρχεται η εκδίκηση

Η είσοδος της Θέμιδος Μπαζάκα στη «Μάγισσα» ως η Κερασίνα και μητέρα του Σπήλιου - Τάσου Νούσια υπήρξε καθοριστική και σωτήρια. Εκείνη έσωσε τον γιο της και την οικογένειά του από τους Τούρκους και κυρίως ανακάλυψε τον προδότη. Τον γιο του Σπήλιου και εγγονό της, Πετρούνη, που ήθελε να βάλει ένα τέλος στις ακραίες συμπεριφορές των γονιών του και είχε αποφασίσει να τους οδηγήσει μέσω του Μαριόλη στους Τούρκους.

Ο θάνατος μπορεί να μην ήταν αρχικά στο μυαλό του, αλλά δεν θα τον άφηνε και αδιάφορο. Η αρχική αποκάλυψη από την Κερασίνα και στη συνέχεια η παραδοχή μπροστά στον ίδιο τον πατέρα του χάρισαν μία συγκλονιστική στιγμή του Τάσου Νούσια, ο οποίος του είπε ξεκάθαρα ότι ήταν σαν ήδη με την προδοσία να τους είχε σκοτώσει όλους.


Η Μεταξία ορκίζεται εκδίκηση

Η Κατερίνα Λέχου αποκτά στη «Μάγισσα» την εχθρό που δεν ήθελε.
Το Twitter «υποκλίθηκε» για μία ακόμη φορά στο ταλέντο του Τάσου Νούσια. Ο οποίος έχει έναν πολύπλευρο ρόλο με γυρίσματα από την κωμωδία στο δράμα και είναι η εκφραστικότητά του η οποία σε κερδίζει και είναι μοναδική, σε ότι και αν κάνει. Μοναδική θα είναι και η αντίδραση της Μαρκέλας Γιαννάτου την προσεχή Δευτέρα στο νέο επεισόδιο, όταν έρχεται η τιμωρία του γιου της. Αβάσταχτος ο πόνος αλλά και η οργή της. Ήξερε πως ο δεύτερος γιος της ήταν διαφορετικός και πιο ευαίσθητος, αλλά δεν περίμενε αυτή την ακρότητα.


1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-1
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-2
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-3
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-4
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-5
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-6
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-7
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-8
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-9
1-Tasos-Nousias-H-Magissa-ANT1-Twitter-10


Μετά από αυτή την μεγάλη περιπέτεια ο Σπήλιος θα είναι γενικά ασυγκράτητος. Και φαντάσου την αντίδρασή του, όταν ξαφνικά στο κατώφλι του δει την κόρη του Μεταξία, καταρρακωμένη. Γιατί μόλις έχει μάθει από τον σύζυγό της, πως όχι μόνο αγαπά τη Θεοφανώ, αλλά πως εκείνη περιμένει το παιδί του.

Τάσος Νούσιας - Η Μάγισσα

Η Μεταξία δεν θα πει όλη την αλήθεια, γιατί ξέρει πως μπορεί και το δικό της μυστικό να βγει στην επιφάνεια για την κρυφή και συνεχιζόμενη σχέση της με τον αδελφό του Μάρκου, τον Τζανή. Όμως ο Σπήλιος αν μία φορά μισούσε τους Λασκαραίους, τώρα έχει και μία δεύτερη αφορμή. Η τιμωρία του προς τον Μάρκο θα έρθει σταδιακά αλλά θα είναι ακαριαία.