Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 28/11 καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σταμάτης Γαρδέλης, τον οποίο τον οδήγησε στην πόρτα του Δαφνί.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξέφρασε τη θλίψη και τη στεναχώρια της για τους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους, ξεσπώντας μάλιστα και σε κλάματα.

Όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη


«Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι μια χαρά. Ο μόνος λόγος πήγε στο "Celebrity" είναι για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν είναι ότι χρωστάει κάτι, είναι ότι σου επιβάλλουν ένα πρόστιμο για το ίδιο σου το σπίτι, που κάποτε, μια άλλη κυβέρνηση σου επέτρεψε να χτίσεις. Να μην τους το είχατε επιτρέψει, όχι να τους γκρεμίσεις το σπίτι που έχουν.

Και στο τέλος της ημέρας, δε θα γίνει καλύτερη η χώρα με το να γκρεμίζεις τα σπίτια των ανθρώπων. Η χώρα θα γίνει καλύτερη όταν αρχίσει να μπαίνει μια τάξη σε άλλα πράγματα. Τόσο καιρό μιλάω σε εκπομπές και με κόβουν, μιλάω στο Instagram και τρώω αναφορές. Είναι σαν να με κρύβουν.

Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμη, ας είναι για κάποιους ανθρώπους. Το κάνω ειλικρινά μέσα από τη ψυχή μου. Και δεν είναι μόνο για τον Σταμάτη, είναι για πάρα πολλούς ανθρώπους που μιλάω καθημερινά. Κάνω δημόσια έκκληση στον αξιότιμο και αξιόλογο κύριο Μητσοτάκη να το κοιτάξει αυτό το πράγμα.

Δεν αφορά εμένα, αφορά όμως πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους και είναι αμαρτία από τον Θεό, ανθρώπους που φτάνουν σε μια ηλικία να τους πετάς στον δρόμο, και δεν έχουν που να μείνουν. Κάποιος τους το επέτρεψε, γιατί να τους πάρεις την τελευταία τους ελπίδα;», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.