Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μοιράστηκε αγαπημένες του χριστουγεννιάτικες ιστορίες και «στόλισε» τα τηλεοπτικά πρόσωπα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν ένα ταξίδι χωρισμού

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έχουν κάνει ήταν ένα ταξίδι χωρισμού. Χωρίζαμε και για δώρο των Χριστουγέννων μου έκανε ένα ταξίδι one way. Εγώ το εξαργύρωσα και πήρα παπούτσια. Τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα ήταν με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Τελικά, ο μονός που μου είπε ότι ήμουν ερωτικός ήταν ο καθρέφτης μου. Κάθε βράδυ απολογούμαι στον εαυτό μου και σκέφτομαι σε ποιον άνθρωπο έχω κάνει πολύ κακό ή καλό. Επειδή είμαι μόνος μου και πορεύομαι μόνος μου, δε θέλω ούτε να ιδρυματοποιούμαι στο σύμπαν, ούτε και να απέχω πολύ από τα ήθη και τα έθιμα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Χριστούγεννα με στολίδα παρουσιαστές

Ο ίδιος στολίζει το δέντρο του μπροστά στην κάμερα με στολίδια γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Η Μελέτη κοιτάζει και δεξιά και αριστερά, ο Λιάγκας κοιτάζει τι κάνουν οι άλλοι, η Σκορδά από ψηλά την Καινούργιου, η Καγιά θέλει να φύγει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναζητά κι άλλη εκπομπή».

Τα Χριστούγεννα που έχει ξεχωρίσει:

«Έχω ξεχωρίσει τα Χριστούγεννα στις φυλακές που ήμουν. Εκεί δεν είχες πληθώρα πραγμάτων να κάνεις και όμως εγώ βρήκα πιο πολλά και διασκέδασα πιο πολύ από ό,τι αν ήμουν έξω σε ένα ανιαρό, άσχετο τραπέζι. Όταν ήμουν μικρός ρωτούσα τη μαμά μου τι σημαίνει ‘άρχοντες’ στα κάλαντα, μου έλεγε ότι είναι αυτό που θα είσαι μια μέρα» είπε κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: