Η ηθοποιός ηθοποιός Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μίλησε στην εκπομπή ‘’Γεια σου’’ με την Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε πως πριν από την περίοδο του Covid, είχε ξεκινήσει με τον Φάνη Μουρατίδη την διαδικασία υιοθεσίας για τρίτο παιδί.

‘’Είμαι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς στους ρόλους που αναλαμβάνω στη ζωή μου είμαι απόλυτη. Η μητρότητα είναι κι αυτή ένας ρόλος και ήμουν πολύ εκεί, έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα είχα εγώ στο μυαλό μου. Αυτό όμως έχει κάποιο κόστος’’, δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

‘’Αν συμβούλευα όμως τώρα μία νέα κοπέλα, θα της έλεγα ότι δεν υπάρχει το απόλυτο, γιατί γίνεται κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά. Έτσι είναι η ζωή, δεν είναι αληθινό το τόσο απόλυτο’’, συμπληρώνει η ηθοποιός στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Είχαμε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας αλλά μας πρόλαβε ο Covid, αποκάλυψε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

‘’Είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας, μετά μας πρόλαβε ο κορονοϊός και εκεί κάπου σταματήσαμε. Τώρα πια δεν έχω το κουράγιο. Αν μου τύχαινε, βέβαια, ναι. Να το επιδιώξω όμως όχι, τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά δεν νομίζω ότι θα είχα το κουράγιο», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

‘’Για την παραβατικότητα των παιδιών φταίει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό η οικογένεια. Και στη δική μας τη γενιά γίνονταν πράγματα, υπήρχαν επιθέσεις. Θέλει πολύ μεγάλη παρακολούθηση, να είσαι πολύ από πάνω’’, ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός.