Ένα διαφορετικό αφιέρωμα, στην τρυφερή σχέση που είχε η Angelina Jolie με τη μητέρα της, Marcheline Bertrand, έκανε η διαδικτυακή πλατφόρμα για σινεφίλ, Good Films Make Your Life Better, παρουσιάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες με μαμά και κόρη, όπου η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή, αλλά και μερικές από τις δηλώσεις που έχει κάνει η ηθοποιό για τη μητέρα της, η οποία έφυγε μόλις σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο.


Όπως λοιπόν έχει πει μεταξύ άλλων η Angelina για εκείνη: «Το όνομά της ήταν Marcheline, αλλά τη φώναζαν μαρσμάλοου γιατί ήταν η πιο γλυκιά, πιο ευγενική γυναίκα στον κόσμο. Δεν θύμωνε ποτέ. Δεν έβριζε. Αλλά όταν επρόκειτο για τα παιδιά της, θα μπορούσε να γίνει θηρίο». «Ήταν μια μαμά πλήρους απασχόλησης. Δεν είχε κάνει πολλά πράγματα με την καριέρα της, τη ζωή της, τις εμπειρίες της. Τα πάντα ήταν για τα παιδιά της. Ποτέ δεν θα γίνω τόσο καλή μητέρα όσο ήταν εκείνη. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Ήταν η ίδια η χάρη προσωποποιημένη. Ήταν καλύτερη από εμένα».


«Αγωνίστηκε κατά του καρκίνου των ωοθηκών για σχεδόν μία δεκαετία και πέθανε στα 56 της. Έζησε αρκετά για να γνωρίσει το πρώτο από τα εγγόνια της και να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Αλλά τα υπόλοιπα παιδιά μου δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να ζήσουν το πόσο τρυφερή και καλοσυνάτη ήταν», ανέφερε επίσης η  Angelina Jolie.