Η Κατερίνα Κούκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Happy Day» και στη Χριστιάνα Κοχλατζή, με αφορμή το νέο της τραγούδι «Μην ανοίγεις πληγές», που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για το διάστημα που επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από το κοινό και τα media, ύστερα από αρκετή κούραση και ξενύχτι.

Ακολούθησα την καρδιά μου

«Δούλεψα πάρα πολύ. Θυμάμαι είχα να κοιμηθώ 3-4 μέρες σερί. Άλλαξε τόσο ραγδαία το τοπίο γύρω μου που ψιλοχάθηκα. Ένιωσα πολλές φορές την ανασφάλεια για το εάν είναι σωστό αυτό ή αν θα χαθώ τελείως. Ακολούθησα την καρδιά μου», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Κούκα.

Ένιωσα πολλές φορές την ανασφάλεια

«Ένιωσα πολλές φορές την ανασφάλεια αν είναι σωστό αυτό που κάνω ή αν θα χαθώ τελείως, όμως ακολούθησα την καρδιά μου. Ζηλεύω τους ηθοποιούς που μεγαλώνουν και μπορούν να παίξουν έναν ηλικιωμένο», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.


Η Κατερίνα Κούκα και ο Γιώργος Θεοφάνους μοιράζονται μαζί μας το «Μην ανοίγεις πληγές», ένα ακόμα κομμάτι από τη δισκογραφική τους σύμπραξη, που κυκλοφορεί, μαζί με music video-έκπληξη, από την Panik Platinum.

Το «Μην ανοίγεις πληγές» είναι ένα λαϊκό μελωδικό, αλλά και ρυθμικό κομμάτι, μια εμπνευσμένη δημιουργία μουσικής και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους, που η Κατερίνα Κούκα ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη φωνή της.

Το single, το δεύτερο που αποκαλύπτεται από τη συνεργασία της Κατερίνας Κούκα με τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά το επιτυχημένο «Αν Δεν Είσαι Εσύ», συνοδεύεται από music video, όπου η σπουδαία τραγουδίστρια εμφανίζεται διαφορετική απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα κι άκρως ανανεωμένη. Στο video, η Κατερίνα Κούκα μας μεταφέρει μέσα από εικόνες όλο το συναίσθημα του «Μην ανοίγεις πληγές», με rock outfit και πλαισιωμένη από μπάντα, κεντρίζοντας τα βλέμματα. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: