Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου 2023 καλησπέρισε τους τηλεθεατές της από την κουζίνα της εκπομπής, δίπλα στον Γιώργο Τσούλη.

Η παρουσιάστρια του Mega ανέφερε πως ξεκίνησε δίαιτα πριν από τις γιορτές, καταναλώνοντας πολλές σαλάτες, τόνο και κοτόπουλο, τα οποία για το επόμενο διάστημα θα επικρατούν στη διατροφή της.

Ξεκινάω να τρώω σαλάτες με τόνο και κοτόπουλο σκέτο

«Σήμερα είπα να ξεκινήσω να τρώω σαλάτες με τόνο και κοτόπουλο σκέτο. Είπα "από σήμερα και μπρος, Ελένη, πρέπει"... Λάθος περίοδος βέβαια», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε ακόμη: Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τα κιλά της - "Τρως και δεν ψεύδεσαι, έχω παχύνει, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας" (Βίντεο)

Αν έχω νεύρα, από την πείνα θα είναι

«Κανονικά κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν πρέπει να ξεκινήσει να μαζεύεται στο φαγητό την περίοδο των εορτών. Είναι λάθος, γι’ αυτό αν με δείτε αυτές τις μέρες να έχω νεύρα, να ξέρετε από την πείνα μου θα είναι», σχολίασε η παρουσιάστρια.


Σώζομαι λίγο γιατί...

«Ξεκινώντας με τη μαγειρική την εκπομπή, σώζομαι λίγο, γιατί δεν μπορώ να φάω στην αρχή της εκπομπής», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής, μπαίνοντας στην κουζίνα με τον Γιώργο Τσούλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: