Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Μαρία Καρλάκη το Σάββατο 11 Νοεµβρίου, ακριβώς µία ηµέρα µετά τα γενέθλιά της. Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσµο ένα αγοράκι και πλέει σε πελάγη ατέλειωτης ευτυχίας, µιας και περίµενε πώς και πώς τη στιγµή που θα το κρατούσε στην αγκαλιά της.

«Το µωρό µοιάζει στον µπαµπά του», δηλώνει στο «Secret». «Ηταν πολύ δύσκολη η εγκυµοσύνη. Εγώ τα έµαθα αφού ξύπνησα. Μου είπαν πως µπήκα στην Εντατική, γιατί υπήρξε µια επιπλοκή… ∆εν ξέρω αν µου τα είπαν και όλα… Αυτό που ξέρω, όµως, και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς µου είναι πως, αν δεν ήταν ο γυναικολόγος και µαιευτήρας, Παναγιώτης Πολύζος, δεν θα ζούσα τώρα. Του χρωστάω τη ζωή µου», λέει η τραγουδίστρια.

karalki
Η Μαρία Καρλάκη με τον νεογέννητο γιο της και τον πατέρα του

Κοντά της ήταν και ο πατέρας του µωρού, που, µόλις έµαθε τα ευχάριστα, έτρεξε κοντά της. O ίδιος ζει και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη και αυτές τις ηµέρες δεν έχει φύγει λεπτό από δίπλα της, παρόλο που είναι πια µόνο φίλοι. Η βάφτιση του µωρού θα γίνει το καλοκαίρι και το όνοµα που θα πάρει είναι Ραφαήλ, αφού η τραγουδίστρια έχει κάνει τάµα.

*Δημοσιεύθηκε στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/11
**Φωτογραφία άρθρου: NDP