Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο «Yton», σε ένα μαγαζί-κόσμημα στη νυχτερινή Αθήνα, ο Νίκος Βέρτης κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», ο δημοφιλής τραγουδιστής κάνει μια νέα κίνηση, που δείχνει και το επιχειρηματικό άστρο του, καθώς ετοιμάζει νέο νυχτερινό μαγαζί, δίπλα στο ήδη πολύ επιτυχημένο «Yton». Μαζί με τους συνεταίρους του αγόρασε ένα μεγάλο χώρο που θα γίνει εστιατόριο και κλαμπ. Ήδη έχουν τελειώσει οι εργασίες και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημιουργηθεί ένας ξεχωριστός χώρος που αναμένεται να γίνει talk of the town. Το εστιατόριο θα έχει ελληνική κουζίνα από γνωστό σεφ, ενώ μεγάλη βάση δίνει ο τραγουδιστής στο προσωπικό του.

Ο Νίκος Βέρτης θέλει να είναι όλα άψογα, από τους μετρ μέχρι και τους σερβιτόρους, να έχουν πολυετή εμπειρία και προϋπηρεσία σε ανάλογους χώρους, ενώ, όπως μας πληροφόρησαν άτομα από το στενό περιβάλλον του, θα υπάρχουν και ειδικές στολές που θα φοράει το προσωπικό. Στα πλεονεκτήματά του θα είναι η καλή μουσική με dj, ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα, αλλά να εξυπηρετεί και τους πελάτες που θα θέλουν μόνο να πιουν το ποτό τους και όχι να δειπνήσουν. Ο συγκεκριμένος χώρος έχει υπολογιστεί να ανοίγει μετά τις 7.00 το απόγευμα.

Επενδύσεις

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Βέρτης έχει ταλέντο στις επενδύσεις, αφού από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του επένδυσε στο χώρο του ηχητικού εξοπλισμού με την εταιρεία ΘΕΑΜΑ και απέκτησε το πρώτο ελληνικό σύστημα Κ2 της L-Acoustics. Ένα σύστημα με το οποίο έπαιξαν αρκετές φορές στο Ισραήλ, στη Βουλγαρία και αλλού, με τον Νίκο Βέρτη να έχει ιδία άποψη προκειμένου να το επιλέξει.

Λίγο αργότερα, στη Βουλγαρία, μια χώρα όπου ο λαός της αγαπά παθολογικά τους Έλληνες, ο γνωστός τραγουδιστής «είδε την ευκαιρία» και αποφάσισε να επενδύσει. Ο Νίκος Βέρτης έδωσε πολλές συνεντεύξεις, τους εξήγησε τα ελληνικά τραγούδια, τους άνοιξε την αγκαλιά του και πέτυχε! Έτσι, τον περασμένο Μάρτιο, το κοινό της Βουλγαρίας τον αποθέωσε, αφού πάνω από 20.000 άτομα βρέθηκαν στο «Arena Armeec» στη Σόφια για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία του γηπέδου αγοράστηκαν θέσεις περιορισμένης ορατότητας, ακόμη και πίσω από τη σκηνή!

Toυ Δημήτρη Μαυρίδη
Δημοσιεύθηκε στην Ontime