Το σχόλιό του για την εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα άφησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σαββατοκύριακο.

Ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και όταν η συζήτηση έφτασε στον Στέφανο Κασσελάκη, ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του σε πολλά από όσα έχουν σχέση με την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου


Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε: «Είμαι πολύ σκεπτικός, έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις από σοβαρούς ανθρώπους και με πολλές συμφωνώ. Είναι ένα κλίμα περίεργο, δεν συμφωνώ εγώ με αυτό το πράγμα, αυτά τα ξαφνικά, από το πουθενά. Δεν κρίνω τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζω κιόλας, αλλά είναι αφύσικα πράγματα αυτά».

Ακόμη, πρόσθεσε ο  Σπύρος Παπαδόπουλος για την επιλογή του ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ότι: «Είναι σαν να τελειώνεις την ιατρική, να παίρνεις το πτυχίο και την άλλη μέρα να κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δεν γίνεται. Πρέπει να θητεύσεις. Ξαφνικά έρχεσαι από κάπου και γίνεσαι αρχηγός κόμματος».

Τέλος, ο  Σπύρος Παπαδόπουλος, είπε: «Κάπου διαβάζω ότι θέλει να γίνει και πρωθυπουργός και λέω τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;».