Θύμα της καλοσύνης της φαίνεται ότι παραλίγο να πέσει η Δήμητρα Κατσαφάδου που μίλησε στο Live News για την υπόθεση 45χρονης γυναίκας που φέρεται ότι έχει στήσει έρανο – απάτη για την θεραπεία του δήθεν άρρωστου παιδιού της.

Η γνωστή επιχειρηματίας  Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν ένα από τα παρ’ ολίγον θύματα απάτης της 45χρονης αλλά την τελευταία στιγμή σώθηκε χάρη στην ενημέρωση δημοσιογράφου του Live News.

Όσα είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου


«Μου ζήτησε να δώσω 40.000 ευρώ και ότι έχει μαζέψει 145 χιλιάδες. Έχω πέσει και στο παρελθόν θύμα απάτης. Ο τίτλος του μέιλ της ήταν για να με παρακινήσει να βάλω άμεσα λεφτά. Ήμασταν έτοιμοι, όλη η εταιρία, να τα δώσουμε, είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου. 

Και συνέχισε η Δήμητρα ΚατσαφάδουΕίμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών με ασθένειες. Μετά μου είπε πως τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου υπάρχουν παντού, ότι έχουν προβληθεί σε μεγάλες εκπομπές και μπορούμε να τα βρούμε και πως πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά site το έχουν αναδείξει.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν αφήνουν τα αληθινά περιστατικά να τα τρέξουμε.

Μας πήρε τηλέφωνο και μίλησε μαζί της η επικεφαλής του τμήματος της εταιρίας. Ήταν και συγκινητική η κατάσταση».

Στο τέλος ανέφερε η  Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ευτυχώς μας πήρε τηλέφωνο η δημοσιογράφος σας την Κυριακή και μας είπε τι συμβαίνει. Είναι μεγάλη αμαρτία να δίνουμε τέτοια ποσά σε απατεώνες, είναι λυπηρό. Έκανε επίκληση στο συναίσθημα, είναι πολύ άσχημο. Χάνουν άλλοι πιο σημαντικοί άνθρωποι, πλέον έχουμε θεσπίσει ομάδα που πάμε με αυτοψία. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια».