Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο θρυλικό στάδιο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αργυρός - Χιλιάδες ομογενείς στο Barclays για τη συναυλία του - Πρώτο θέμα στον Εθνικό Κήρυκα

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας 20/11/2023 μέσω Skype τον Κωνσταντίνο Αργυρό από το Σικάγο, ο οποίος μίλησε στο «Super Κατερίνα» για την μοναδική αυτή μουσική εμπειρία.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη στιγμή

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι όλοι εδώ. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη στιγμή. Οι Έλληνες ομογενείς έγραψαν την ιστορία τους, εγώ απλά έζησαν την εμπειρία αυτή μαζί τους, τραγουδώντας. Εκείνη τη στιγμή προσπαθώ να ζήσω αυτό που γίνεται, είναι και δύσκολο. Προσπαθώ να γίνω ένα με τον κόσμο, μια ψυχή, να διασκεδάσουμε και πολλές φορές νιώθω ότι είναι άλλος ο καλλιτέχνης που είναι πάνω στη σκηνή» είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Σου αξίζει η κορυφή αγόρι μου

«Ρε Κωνσταντίνε συγκινούμαι τόσο πολύ. Έχεις δουλέψει τόσο πολύ. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Οι εξαίρετοι γονείς σου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Σου αξίζει η κορυφή αγόρι μου, την οποία έχεις ήδη κατακτήσει» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δάκρυσε για την επιτυχία του φίλου της

Μάλιστα μετά την προβολή ενός βίντεο για όλα όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο, η παρουσιάστρια δάκρυσε για την επιτυχία του καλού της φίλου.

«Έχω συγκινηθεί. Ένα χειροκρότημα για τον Κωνσταντίνο. Κλαίμε εμείς για σένα. Τι βιώνεις; Μπράβο» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: