Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σε εκδήλωση και μίλησε με «λαμπερούς» καλεσμένους.

H Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά.
«Εμείς στην εκπομπή περνάμε πολύ ωραία και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο Μουτσινάς ήρθε στον σκάει για να πιει καφέ», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Η Ιουλία Καλλιμάνη ευχήθηκε περαστικά στον Βασίλη Καρρά.
«Εύχομαι να επιστρέψει ο Βασίλης Καρρά. Ποτέ μην λες ποτέ σε αυτή τη ζωή. Ό,τι καλύτερο η φετινή συμμέτοχη στη Eurovision», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα τηλεοπτικά.
«Νιώθω φανταστικά που επέστρεψα στη Σίσσυ, πίσω στην οικογένεια. Η τηλεόραση πόσο σίγουρη είναι για αυτά που υπόσχεται.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον αν θα κάνει εκπομπή με τον Fipster.
«Έκανα δοκιμαστικό για το μεγάλο παζάρι και κόπηκα», αποκάλυψε.

«Έχουμε βρει τα πατήματα μας στην εκπομπή. Είχα άγχος στην αρχή. Το βασικό είναι να κάνεις αυτό που θες και να είσαι περήφανος για το προϊόν σου. Δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω στις τηλεοπτικές κόντρες, πρέπει να σταματήσουμε αυτό "το παράθυρο της γειτονιάς". Μου αρέσει η συζήτηση που γίνεται για την εκπομπή μας, σημαίνει ότι δεν περνάμε αδιάφοροι.

Κατερίνα Ζαρίφη
Με ενοχλεί το κακόβουλο σχόλιο και όχι η κριτική. Αν αρέσαμε σε όλους θα ήμασταν «μακαρόνια με κιμά», υπογράμμισε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Σοφία Βογιατζάκη
«Δεν θέλω να σχολιάσω η να κρίνω την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη χοντρή από το τραγούδι "Άδωνις". Η αφορμή για να κάνω ψυχοθεραπεία είναι το γεγονός ότι χάνω κιλά και μετά τα ξαναβάζω», είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Τρύφωνας Σαμαράς
Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφορικά με το ριάλιτι που συμμετέχει, τόνισε πως, «από το πρώτο βράδυ στη ζούγκλα σκεφτόμουν να φύγω άλλα έκανα υπομονή. Δεν αισθάνθηκα Ταρζάν στη ζούγκλα, ίσως μαϊμού».

Μάνος Ιωάννου
«Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Μου έχουν γίνει προτάσεις για τηλεοπτική παρουσίαση, άλλα δεν είναι η δουλειά μου. Απαντάω μονό στα ευγενικά μηνύματα στα σόσιαλ και όχι στα χυδαία. Είναι μέσα στη ζωή το φλερτ, δέχομαι φλερτ και από άνδρες», σημείωσε ο Μάνος Ιωάννου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: