Η Παυλίνα Βουλγαράκη καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» μίλησε για τις κακοποιητικές σχέσεις που έχει βιώσει και εξήγησε γιατί οι άνθρωποι που βιώνουν την κακοποίηση δεν φεύγουν εύκολα από τη σχέση, παρά τη βία που υφίστανται.

Η τραγουδίστρια, Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να αφυπνίσει κι άλλες γυναίκες, μέσα από τις δικές της εμπειρίες. Στόχος μου ήταν η αφύπνιση των γυναικών πώς να φύγουν από μια τέτοια κατάσταση.

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Εγώ στόχευα στην αφύπνιση»


Όπως είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη: «Οι αντιδράσεις ήταν μεγαλύτερες από ό,τι περίμενα αλλά δεν εστίαζαν εκεί που ήθελα. Εγώ στόχευα στην αφύπνιση, επειδή το έκανα και στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που το θέμα ήταν η σωματική κακοποίηση».

Ακόμη, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη πρόσθεσε ότι: «Στόχος μου ήταν να εξηγήσω στις γυναίκες που βρίσκονται εκεί που είχα βρεθεί και εγώ κάποια σημάδια που τις ενεργοποιούν. Έτσι ώστε να καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πως να φύγουν από μια τέτοια κατάσταση.

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Ένας άλλος άνθρωπος παραβιάζει τα φυσικά σου όρια και πρέπει να φύγεις»


«Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις. Είναι μια συνθήκη που μπορεί να μπεις έχοντας άγνοια και μετά δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν έχει να κάνει με εσένα αλλά με έναν άλλον άνθρωπο που παραβιάζει τα φυσικά σου όρια. Δεν έχει σχέση, αν είσαι σε χωριό ή πόλη».