Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν η σημερινή καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός  Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για το εάν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού


«Σε αυτές τις δουλειές δεν μπορείς ποτέ να πεις πως θα κάτσω να δουλέψω πολύ ή λίγο. Τα πράγματα σε οδηγούν. Μπορεί να είσαι σε μία ένταση και από την άλλη να κάθεσαι και να λες ‘’τώρα πού θα δουλέψω;’’. Οπότε έχω μάθει να χαίρομαι με όλα. Φέτος τηλεόραση δεν χωράει. Ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη με τη Μιμή Ντενίση για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη», όπου επιτέλους θα πάει στην πόλη για την οποία μιλάει», είπε η  Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», την οποία έχει σκηνοθετήσει και είναι και παραγωγός, ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν έχει ξαναγίνει κάποια παιδική ταινία, όχι τουλάχιστον με την οικογενειακή θαλπωρή που έχει η δικιά μας ταινία. Κάνω τη δασκάλα και εάν με ρωτούσες τι άλλη δουλειά θα ήθελα να κάνω, θα σου έλεγα δασκάλα. Πήγαμε δύο φορές στην Ήπειρο για να κινηματογραφήσουμε την ταινία. Η ταινία θέλει να πει πως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων είναι η αγάπη και την βρίσκεις παντού, μέσα από πολλά πρόσωπα. Πρωταγωνιστούν 4 υπέροχα παιδιά, 8 ετών. Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω μαζί με παιδιά. Με τον Σπύρο, που έπαιζε και στις ‘’Μέλισσες’’, έχουμε ξαναπαίξει μαζί και χαίρομαι πολύ. Δεν υπάρχει πειθαρχεία ούτε το ‘’1234 πείτε τα λόγια σας’’. Αυτή η έλλειψη πειθαρχίας όμως, σου σπάει λίγο του κώδικες. Είχαμε κλίμα Χριστουγέννων».

Σε σχέση με το πώς είναι να συνεργάζεται με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέληη Κατερίνα Γερονικολού είπε:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί με τον Γιάννη και πριν γίνουμε ζευγάρι, οπότε έχουμε κώδικες αλλά και κοινή αισθητική. Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, μου δημιουργεί ασφάλεια. Έρχονται στο σπίτι τα θέματα της δουλειάς. Όταν μου είπε πως θα κάνει την ταινία του έλεγα ‘’γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου’’. Για το ποσό μου, του είπα ό,τι θες εσύ. Είναι ο άνθρωπός μου, ξέρει που κινούμαι».

Η ταινία κυκλοφορεί στις 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους. Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση «Βότκα Μολότοφ», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είναι μία παράσταση που ξεκίνησε για λίγες καλοκαιρινές παραστείς και συνεχίζουμε. Τώρα θα κάνουμε ένα tour σε όλη την Ελλάδα. Είναι κωμωδία αλλά όπως κάθε κωμωδία του Τσέχωφ, κρύβει κάτι άλλο από πίσω. Μετά θα πάμε στη συμπρωτεύουσα για μία ιστορική παράσταση(σ.σ Σμύρνη μου αγαπημένη). Η ιστορία της Θεσσαλονίκης από την καταστροφή της Σμύρνης και μετά δεν είναι γνωστή και πιστεύω πως θα την απολαύσουν. Για εμένα θα είναι ένα μάθημα για τους νεότερους και μία ωραία στιγμή για τους μεγαλύτερους που θα δουν τι συνέβη», κατέληξε η Κατερίνα Γερονικολού.