Μια ακόμη απολαυστική, ομολογουμένως, τηλεοπτική στιγμή είχαν η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Γιάννης Πρετεντέρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Παρασκευής. Κι αυτό μιας και ο έμπειρος δημοσιογράφος και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου έκανε ένα πικάντικο σχόλιο για τον άστατο καιρό.

H ατάκα του Πρετεντέρη και τα γέλια της Παναγοπούλου και του Καλλιάνου

Ειδικότερα, όταν βρέθηκε στο πλατό προκειμένου να παρουσιάσει όσα θα βιώσουμε τα επόμενα 24ωρα ως προς τον καιρό, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής. «Άρα λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι θα πέσει αρκετά η θερμοκρασία και ως προς τις ελάχιστες. Τέλος, την Κυριακή περιορίζονται οι βροχές μόνο στο Αιγαίο γιατί από Δευτέρα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα έχουμε πάλι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες».

«20άρια πάλι;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού με τον μετεωρολόγο να υπογραμμίζει πως «20αρια πάλι και μια τελευταία πληροφορία στους τηλεθεατές μας, το κάνουμε δώρο για το τέλος. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και στη συνέχεια περιμένουμε νοτιάδες και πάλι βροχές. Ένα σύστημα με βροχές το οποίο θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας».

«Σε λίγο θα μας πεις ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα με μαγιό, μου φαίνεται» τόνισε από το τραπέζι ο Γιάννης Πρετεντέρης για να λυθούν εύλογα τόσο η Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και ο Γιάννης Καλλιάνος στα γέλια. «Για να δούμε, για να δούμε! Φέτος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο καιρός» σχολίασε, με χαμόγελο, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Μας επιφυλάσσει, βέβαια, γιατί έχουμε συνηθίσει στις εκπλήξεις του καιρούΓιάννη Καλλιάνο, να σε ευχαριστήσουμε πολύ» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου, με τη σειρά της, για να δώσει συνέχει στη ροή των MEGA Γεγονότων το βράδυ της Παρασκευής.