Μια πολύ τρυφερή και φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή είχε η Δέσποινα Μοιραράκη, το απόγευμα της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του STAR. Αφορμή στάθηκαν τα λόγια της παίκτριας, της κα. Ειρήνης για την απώλεια του συζύγου της.

Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη

Ο σύζυγος μου δεν ζει, δυστυχώς. Όταν πάθατε αυτό με τον σύζυγο σας, έκλαψα πολύ γιατί τον γνώριζε ο άνδρας μου παλιά. Και λέω, παίρνει και η Δέσποινα το ποτήρι το δικό μου. Γιατί εγώ το πήρα πιο μπροστά» εκμυστηρεύτηκε αρχικά η κυρία Ειρήνη στην γνωστή επιχειρηματία και παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής.

«Έχω όμως παιδιά, μια κόρη και έναν γιο. Παίρνω πολύ δύναμη από αυτά». Τότε ήταν που η Δέσποινα Μοιραράκη δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της υπογραμμίζοντας με φωνή σπασμένη τα εξής. «Και εγώ τώρα από τα παιδιά μου παίρνω δύναμη. Μετά από αυτό που συνέβη, είναι τα παιδιά μου η ζωή μου».

«Σας ζητώ συγγνώμη» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Δέσποινα Μοιραράκη σκουπίζοντας τα δυο της μάτια για να δώσει συνέχεια στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash το απόγευμα της Παρασκευής στο STAR.