Καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και αναφέρθηκε τόσο στα ωράρια γυρισμάτων όσο και στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Οι δηλώσεις του Αντίνοου Αλμπάνη

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης  παραδέχτηκε πως δεν είναι έτοιμος να παραμερίσει το εγώ του και να αναλάβει μια τεράστια ευθύνη όπως αυτό του μεγαλώματος ενός παιδιού.

«Θα ήθελα να δουλεύω μόνο πρωί αλλά δεν μου επιτρέπεται πάντα. Έχουμε κάποια γυρίσματα τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Πίνεις κάτι καφέδες και ελπίζεις να σου βγει η νύχτα. Αν μπεις σε μια δουλειά που πρέπει να δουλέψεις ξημέρωμα, αποσυντονίζεται το ρολόι σου και χάνεις τα πατήματά σου.

Η δουλειά μου έχει πρωταρχικό ρόλο και με στεναχωρεί αυτό. Άκουσα μια συνέντευξη της Μαρίας Κάλλας που έλεγε ότι ήθελε να γίνει μητέρα αλλά την πίεσαν να γίνει αυτό που είναι.

Και σκεφτόμουν τη δική μου ζωή που την έχω φορτώσει με πολλές δουλειές και όχι πάντα από επιλογή. Εγώ τη φτιάχνω τη ζωή μου και κάτι πρέπει να κάνω διαφορετικό.

Υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος με εμάς που κάνουμε πιο δημιουργικά επαγγέλματα και δεν μας έσυρε κάποιος να τα κάνουμε, ξεγελιόμαστε γιατί δίνουμε πολύ από τη ζωή μας και θεωρούμε ότι είναι η ζωή μας, αλλά δεν είναι. Άλλο η ζωή μας και άλλο η δουλειά μας», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει ή θα έβρισκα τον τρόπο να το κάνω. Μάλλον δεν το θέλω πολύ γιατί είναι τόσο τεράστια ευθύνη που δεν είμαι στη φάση της ζωής μου να κάνω στην άκρη το εγώ μου και να αφοσιωθώ στο παιδί. Έκανα ένα crash test με το σκυλί μου και τα πήγα καλά. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω αυτή την ευθύνη με την ευθύνη ενός παιδιού. Δεν λέω ποτέ! Φοβάμαι για μένα, και αν δεν; Τι θα κάνω μετά; Θα του ζητάω το συγγνώμη του παιδιού μέχρι να…», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.